opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equine America Glucosamine HCI 12000. Voordelig gewrichts- en mobiliteitssupplement voor alle paarden en pony's.

Artikelnr: 001-347

Equine America Glucosamine, een glucosamine supplement met MSM en HA voor het behoud van een soepele beweging van je paard. 

(Prijs excl. btw) 26,14
28,49

Equine America Glucosamine HCI 12000

  • 1kg.
  • 5kg. (+ €93,00)
Zet op wensenlijst
Beschrijving
 EQUINE AMERICA GLUCOSAMINE HCL 12000 

 Equine America Glucosamine HCL 12000 1kg.

€    28,49

 Equine America Glucosamine HCL 12000 5kg.

€  121,49

Equine America Glucosamine HCI 12000 


 

Slijtage van het kraakbeen dat de gewrichtsoppervlakken van gewrichten bedekt, is een van de meest voorkomende oorzaken van verminderde mobiliteit bij paarden en pony's. Het wordt vaak gezien bij oudere paarden, maar kan zowel mensen met lichtere arbeid als mensen met een zwaar trainings- en wedstrijdprogramma treffen.


Kraakbeen heeft geen eigen bloedtoevoer en is afhankelijk van het onderliggende bot en de synoviale of gewrichtsvloeistof die het gewricht baadt om voedingsstoffen en belangrijke verbindingen te leveren om de gezondheid en schokabsorberende eigenschappen te behouden. Naarmate het paard ouder wordt of de dagelijkse impact van training en competitie toeneemt, is het vermogen van het onderliggende bot en gewrichtsvloeistof om deze voedingsstoffen te leveren mogelijk niet voldoende om de gezondheid te behouden, wat resulteert in stijfheid en verminderde mobiliteit.


Het wordt dan belangrijk dat het paard een dieet krijgt van deze belangrijke voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof hun elasticiteit behouden en schokabsorberende eigenschappen om de gezondheid, het comfort en de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen.


Om de gezondheid van uw paarden te ondersteunen

  • Bevat 12 g glucosamine per portie van 30 g

  • Geleverd door Glucosamine Hydrochloride (HCL) - ondersteund door onderzoek

  • Biedt ook MSM en hyaluronzuur (HA)

  • Voordelige gewrichts- en mobiliteitsondersteuning voor alle paarden en pony's

  • BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, zodat onze producten geen verboden stoffen bevatten en zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de Racing Rules.


DOSERING:
Voor paard van 500 kg: voor de eerste 10 dagen 30 g per dag. Daarna kan worden verminderd tot 15 g per dag om de gewenste respons te behouden. 
 


Samenstelling: dextrose, glucosaminehydrochloride, methylsulfonylmethaan (MSM), hyaluronzuur.
 

Glucosamine is een van de belangrijkste verbindingen bij het ondersteunen van de gezondheid van gewrichten en heeft 3 belangrijke rollen:

  • Om de productie van proteoglycanen te stimuleren die helpen bij het produceren van de sterke, elastische, schokabsorberende eigenschappen van de collageenmatrix in het kraakbeen

  • Om de afbraak van kraakbeen te helpen verminderen

  • Het heeft antioxiderende eigenschappen en helpt bij het bevorderen van een normale ontstekingsreactie.


MSM helpt bij het bevorderen van een normale ontstekingsreactie


Hyaluronzuur is belangrijk voor het handhaven van de viscositeit en elastische schokabsorberende eigenschappen van gewrichtsvloeistof


Glucosamine HCl 12000 biedt deze 3 belangrijke voedingsstoffen om voedingsondersteuning te bieden voor zowel kraakbeenherstel als om te helpen bij het behouden van een gezonde gewrichtsvloeistof om het gewricht te smeren en te voeden.


Belangrijkste ingrediënten per portie van 30 g

Glucosamine HCI12000mg

HA9mg

MSM1650mg


ANALYTISCHE ONDERDELEN: 

Ruw eiwit 18.2%

Ruwe celstof <1.0%

Ruw vet <1.0%

Ruwe as10.3%

Natrium <1.0%

Beoordelingen ()
Equine America Glucosamine HCI 12000. Voordelig gewrichts- en mobiliteitssupplement voor alle paarden en pony's. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equine America Glucosamine HCI 12000. Voordelig gewrichts- en mobiliteitssupplement voor alle paarden en pony's.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: