opc_loader

Wensenlijst

Promotie

GoodNature

Goodnature ratten en muizenvallen
Ratten en muizen in uw plafond, uw muren of in uw tuin. Alleen al de gedachte aan ratten die aan uw bedrading knagen, uw diervoeder eten of rondrennen in uw huis is niet wat u wilt. We willen u helpen ze kwijt te raken.
Goodnature begon in Nieuw-Zeeland om bedreigde dieren in het wild over de hele wereld weer tot bloei te zien komen. Dit betekent het bestrijden van verschillende ongedierte plagen, zoals ratten en muizen.
We willen deze plagen op een zo diervriendelijk mogelijk manier aanpakken, ook zonder gevaarlijke gifstoffen te gebruiken. Daarom hebben we humane vallen ontwikkeld die ervoor zorgen dat u deze ongewenste dieren kan verjagen.

Dit maakt Goodnature uniek

 • AUTOMATISCH
  De A24-rat & muizen-val werkt tot 24 keer per CO2 patroon en wordt geleverd met een lokmiddel-cartridge die tot 6 maanden automatisch lokstof afgeeft.
 • EENVOUDIG IN GEBRUIK
  De vallen zijn eenvoudig in het gebruik. Het instellen en opzetten gaat makkelijk, zowel binnen- als buitenshuis.

 • VEILIG!
  Goodnature producten zijn humaan, effectief en veilig in gebruik. De vallen zijn zo ontwikkeld dat ze alleen ongedierte aanpakken en niets anders

 • CONSTANTE CONTROLE
  Doordat de val 24 keer kan afgaan per patroon en zichzelf reset heeft u er geen extra omkijken naar. Één keer instellen en de val doet het werk.

 • HUMAAN
  De vallen doden het dier direct, zonder lange lijdensweg. De vallen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoogste internationale normen.

 • DUURZAAM 
  Alle producten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Ze zijn ontworpen voor binnen, maar ook getest voor alle ruige buitenomstandigheden.