opc_loader

Wensenlijst

Virbac

Virbac

Virbac biedt dierenartsen, veehouders en eigenaren van gezelschapsdieren in meer dan 100 landen een uitgebreid en praktisch assortiment producten en diensten. Met deze innovatieve oplossingen voor de meeste diersoorten en ziekten, draagt ​​Virbac dag na dag bij aan het vormgeven van de toekomst van diergezondheid.
 

Vanaf het begin focussen op diergezondheid
In de jaren zestig maakten de verschillende preparaten die destijds door menselijke farmaceutische laboratoria werden vervaardigd, het niet mogelijk om alle dierziekten te behandelen. In 1968, terwijl deze grote groepen wilden investeren in diergezondheid, deed Pierre-Richard Dick, een dierenarts in Nice, een beroep op zijn opleiding aan het Pasteur Instituut om nieuwe medicijnen te bedenken en te ontwikkelen. Hij richtte Virbac op met de wens om dierenartsen, boeren en eigenaren van gezelschapsdieren wereldwijd te voorzien van een reeks innovatieve oplossingen om dierziekten te bestrijden.


Vandaag de dag, aanwezig in meer dan 100 landen, hebben we onze onafhankelijkheid en onze essentie behouden. Door de behoeften van zorgverleners te koppelen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen, levert ons innovatie-ecosysteem een ​​praktische reeks producten en diensten voor het diagnosticeren, voorkomen en behandelen van de meeste pathologieën, terwijl de kwaliteit van leven voor dieren wordt verbeterd. Dankzij ons aanbod, ondersteund door een productiebasis die voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen, smeden we al meer dan 50 jaar persoonlijke relaties met dierenartsen, boeren en eigenaren van gezelschapsdieren in elk land. Door deze bevoorrechte partnerschappen gaan we allemaal samen vooruit om de toekomst van diergezondheid vorm te geven, een fascinerend gebied op het kruispunt van maatschappelijke, gezondheids- en milieukwesties.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1