opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equine America ButeLess Original High Strength Powder. Ondersteunt de mobiliteit en het gewrichts- en spiercomfort bij alle paarden en pony's.

Artikelnr: 002-320

Equine America Buteless Original, een zeer smakelijke mix van belangrijke ingrediënten en voedingsstoffen waarvan bewezen is dat ze de mobiliteit en het gewrichts- en spiercomfort bij alle paarden en pony's ondersteunen.

(Prijs excl. btw) 36,65
39,95

Equine America Buteless Original Powder 

  • 1kg.
  • 3kg. (+ €59,05)
Zet op wensenlijst
Beschrijving
 EQUINE AMERICA BUTELESS ORIGINAL POWDER 

 Equine America Buteless Powder 1kg.

€  39,95

 Equine America Buteless Powder 3kg.

€  99,00

Equine America Buteless Original Powder 


Van de makers van Cortaflex !

  • Een mix van natuurlijke, plantaardige ingrediënten om het comfort van gewrichten en spieren te behouden en de mobiliteit van alle paarden en pony's te ondersteunen.

  • Inclusief Boswellia, MSM, Yucca en Kurkuma om een ​​normale ontstekingsreactie te helpen behouden.

  • Bevat belangrijke antioxidanten vitamine E en C.

  • Op een smakelijk lijnzaad basis, om belangrijke Omega-3 vetzuren.

  • Suikerarm en geschikt voor paarden en pony's die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid

  • BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, ervoor zorgen dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-voorschriften en de raceregels.


Wanneer paarden en pony's aan het werk zijn en naarmate ze ouder worden, kunnen gewrichten en spieren tekenen van slijtage vertonen, wat het comfort en de mobiliteit nadelig kan beïnvloeden. Buteless Original is een zeer smakelijke mix van belangrijke ingrediënten en voedingsstoffen waarvan bewezen is dat ze de mobiliteit en het gewrichts- en spiercomfort bij alle paarden en pony's ondersteunen.

Buteless Original Strength Powder is een supplement met snelle werking dat na het werk helpt bij het kalmeren van gewrichten, spieren en pezen. Het helpt ook om oudere paarden en pony's met beperkte mobiliteit extra comfort te bieden en te optimaliseren.

Buteless Original Strength Powder is een smakelijke mix van natuurlijke, plantaardige antioxidanten, geformuleerd om het comfort van gewrichten en spieren te behouden en de mobiliteit van alle paarden en pony's te ondersteunen.

Equine America Buteless original poeder is een snelwerkend voedingssupplement dat helpt het bewegingsapparaat van het paard te verzachten na hard werk.  Vermoeidheid door langdurige activiteit, zoals transport, zware training of wedstrijden kan ongemak veroorzaken, wat kan resulteren in verminderde prestaties

Buteless is ook verkrijgbaar in pasta en vloeibare vorm. 

Voor een sterkere werking kan de Equine America Buteless Super Strength poeder gegeven worden. 


DOPINGVRIJE PIJNSTILLER OP KRUIDENBASIS.
Een natuurlijk alternatief voor "Bute" (Phenylbutazone) en Corticosteroïden ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.
Deze dopingvrije pijnstiller op kruidenbasis bezit een sterk ontstekingsremmende werking.
Bevat enkele van de meest sterke kruiden uit de natuur.
Uit een onafhankelijk vergelijkend productonderzoek door "Horse Journal" bewees Buteless een echt alternatief voor Bute (phenylbutazone) te zijn !


Buteless bleek uitermate effectief en snelwerkend en hierbij erg smakelijk en goed opneembaar te zijn. Buteless werd in dit grootschalige vergelijkende productonderzoek als "Beste Getest" voor natuurlijke behandeling tegen chronische arthrose en ontsteking en had daarbij tevens een onverslaanbare kosten - baten ratio.
Brengt verlichting bij tal van problemen aan het bewegingsapparaat.


DOSERING:
Voor paard van 500 kg: voor de eerste 10 dagen 30 g per dag, daarna 15 g per dag. Maximaal 30 g per dag. 15 g (ongeveer) schep bijgesloten.
 

Boswellia  - in studies bij mensen en dieren is aangetoond dat het een normale ontstekingsreactie ondersteunt. Boswellia biedt ook antioxidanten en andere belangrijke fytochemicaliën om de gezondheid en het comfort van gewrichten te ondersteunen. 

MSM - biedt een biologisch beschikbare bron van zwavel om de bindingen in de structurele kraakbeenmatrix te ondersteunen en te versterken, en ondersteunt ook een normale ontstekingsreactie.

Kurkuma  (met zwarte peper om de opname te bevorderen) - biedt antioxiderende ondersteuning en ondersteunt een normale ontstekingsreactie.

Yuca - bevat belangrijke fytochemicaliën, polyfenolen genaamd, die krachtige antioxidanten zijn en helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Vitaminen E en C - zijn twee van de belangrijkste antioxidantvitamines die helpen om gewrichten en spieren te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Omega 3 vetzuren - van volvette lijnzaad helpt om een ​​normale ontstekingsreactie te ondersteunen en speelt ook een sleutelrol in het immuunsysteem en de gezondheid van huid en vacht.


Belangrijkste ingrediënten per portie van 30 g 

Boswellia 2500mg

Kurkuma 1000mg

MSM 1500mg

Vitamine E 200mg

Yuca 1000mg

Vitamine C 1000mg

Omega 3 Fatty Acids 2800mg

Vitaminen: 3a700 Vitamine E 6667 mg, 3a300 Vitamine C 33,000 mg
ADDITIEVEN (PER kg):

Sensorische toevoegingen: 2b Boswellia 83,333 mg, 2b485 Droge druivenextract 667 mg, 2b Rozemarijnextract 833 mg.

SAMENSTELLING: Lijnzaad (volvet 35% olie), Calciumcarbonaat, Methylsulfonylmethaan

(MSM), Yucca Schidigera, Kurkumapoeder, zwarte peperpoeder.

ANALYTISCHE ONDERDELEN:

Ruw eiwit 12.9%

Ruwe vezels6.2%

Ruw vet18.2%

Ruwe as31.6%

Natrium 1.4%

Suiker2.2%

Beoordelingen ()
Equine America ButeLess Original High Strength Powder. Ondersteunt de mobiliteit en het gewrichts- en spiercomfort bij alle paarden en pony's. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equine America ButeLess Original High Strength Powder. Ondersteunt de mobiliteit en het gewrichts- en spiercomfort bij alle paarden en pony's.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: