opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equine America Buteless Super Strength Powder. Het ultieme supplement voor gewrichts- en spiercomfort bij prestatiepaarden en -pony's, of oudere paarden om de mobiliteit te behouden.

Artikelnr: 268

Buteless Super Strength Powder voor de gewrichten en spieren van vitale paarden, prestatiepaarden en pony's of oudere paarden en pony's met aanzienlijke slijtage.

(Prijs excl. btw) 24,72
26,95

Equine America Buteless Super Strength Powder

 • 10 x 50gr. (500gr.)
 • 1.5kg. (+ €53,00)
 • 2x 1.5kg. (+ €124,95)
 • 5.5kg. (+ €198,00)
 • 2x 5.5kg. (+ €400,95)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

EQUINE AMERICA BUTELESS SUPER STRENGTH POWDER

 Equine America Buteless Super Strength Powder 10x 50gr. (500gr.) 

                  €  26,95

 Equine America Buteless Super Strength Powder 1.5kg

                  €  79,95

 Equine America Buteless Super Strength Powder 2x 1.5kg.

   € 75,95 / € 151,90

 Equine America Buteless Super Strength Powder 5.5kg.

                 € 224,95 

 Equine America Buteless Super Strength Powder 2x 5.5kg.

 € 213,95 / € 427,90

Equine America Buteless Super Strenght Powder


Van de producent van Cortaflex.


De ultieme voedingsondersteuning voor gewrichts- en spiercomfort bij hardwerkende prestatiepaarden en pony's, of voor oudere paarden om mobiliteit te behouden.
Bevat hoge niveaus van Boswellia, MSM, Yucca en kurkuma om een ​​normale ontstekingsreactie te behouden. Bevat belangrijke antioxidanten vitamine E en C, evenals ginseng en gember ter bescherming tegen vrije radicalen.


Op een smakelijke basis van lijnzaad, om belangrijke omega 3-vetzuren te leveren.
Wereldwijd gebruikt door elite rijders uit alle disciplines voor optimale prestaties.
BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.


Intensieve trainings- en wedstrijdprogramma's kunnen een aanzienlijke druk uitoefenen op het bewegingsapparaat, vooral bij langere shows en evenementen. Ontstekingen en vrije radicalen veroorzaakt door intense inspanning kunnen de prestaties aanzienlijk verminderen. Buteless Super Strength Powder biedt een krachtige, zeer smakelijke mix van belangrijke ingrediënten en voedingsstoffen waarvan bewezen is dat ze helpen een normale ontstekingsreactie te behouden, met hoge niveaus van antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en gewrichts- en spiercomfort te bieden aan alle prestatiepaarden en pony's. Ook geschikt voor oudere paarden en pony's, met aanzienlijke slijtage.


 

 • De ultieme voedingsondersteuning voor gewrichts- en spiercomfort bij hardwerkende prestatiepaarden en pony's, of voor oudere paarden om mobiliteit te behouden.

 • Bevat hoge niveaus van Boswellia, MSM, Yucca en Kurkuma om de eigen ontstekingsremmende processen van het paard te helpen.

 • Bevat belangrijke antioxidanten vitamine E en C net zoals Ginseng en gember ter bescherming tegen vrije radicalen.

 • Op een smakelijk lijnzaad basis, om belangrijke Omega-3 vetzuren.

 • Wereldwijd gebruikt door elite rijders uit alle disciplines voor optimale prestaties.

 • Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.


DOSERING:

Paard (gemiddeld 500 kg): 50 gram per dag.

Geef nooit meer dan 100 gram per dag.

Één bijgesloten maatschepje bevat ongeveer 50 gram.
 


Boswellia  - Boswelliazuren, in het bijzonder AKBA (Acetyl-11-keto-β-boswellic acid), bleken in zowel humane als dierstudies een normale ontstekingsreactie te ondersteunen en zo het prestatieniveau op peil te houden. Boswellia biedt ook antioxidanten en andere belangrijke fytochemicaliën om de gezondheid en het comfort van gewrichten te ondersteunen. 

MSM - biedt een biologisch beschikbare bron van zwavel om de bindingen in de structurele kraakbeenmatrix te ondersteunen en te versterken, en ondersteunt ook een normale ontstekingsreactie.

Kurkuma  (met zwarte peper en lijnzaadolie om de opname te bevorderen) - biedt antioxiderende ondersteuning en ondersteunt een normale ontstekingsreactie.

Yuca - bevat belangrijke fytochemicaliën, polyfenolen genaamd, die krachtige antioxidanten zijn en helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Vitaminen E en C - zijn twee van de belangrijkste antioxidantvitamines die helpen om gewrichten en spieren te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Ginseng, gember, rozemarijn en druivenpit - zijn allemaal natuurlijke, krachtige antioxidanten en belangrijk voor paarden die veel stress ervaren door intensieve trainingen en wedstrijden in combinatie met veel reizen.

Omega 3 vetzuren - van volvet lijnzaad helpt om een ​​normale ontstekingsreactie te ondersteunen, naast het spelen van een sleutelrol in het immuunsysteem en de gezondheid van huid en vacht.
 

Wat zijn de voordelen van Buteless Super Strength Powder?

 • Helpt een normale ontstekingsreactie te behouden, ondersteunt gewrichts- en spiercomfort bij prestatiepaarden en pony's (Boswellia, MSM, Yucca, Tumeric)

 • Antioxidant-verdediging tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen (yucca, vitamine E en C, ginseng, gember, rozemarijn en druivenpitextracten)

 • Levert omega-3-vetzuren om een ​​normale ontstekingsreactie te ondersteunen, evenals voordelen voor het immuunsysteem en de conditie van de huid en vacht (volvet lijnzaad)

 • Suikerarm en geschikt voor paarden en pony's die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid


Belangrijkste ingrediënten per portie van 50 g

Boswellia 7000mg

Kurkuma 2000mg

MSM 3000mg

Vitamine E 400mg

Yuca 1700mg

Vitamine C 2000mg

Omega 3 Fatty Acids 3,600mg


 ADDITIEVEN (PER kg):

Vitaminen: 3a700 Vitamine E 8000 mg, 3a300 Vitamine C 40,000 mg

Sensorische toevoegingen: 2b Boswellia 140,000 mg, 2b485 Droge druivenextract 600 mg, 2b Rozemarijnextract 2000 mg.

SAMENSTELLING: Lijnzaad (volvet 35% olie), Calciumcarbonaat, methylsulfonylmethaan

(MSM), kurkumapoeder, Yucca Schidigera, gemberwortel, ginseng, zwarte peperpoeder.


ANALYTISCHE ONDERDELEN

Ruw eiwit 11.6%

Ruw eiwit 8.0%

Ruw vet 15.0%

Ruwe as 24.1%

Natrium 1.7%

Suiker 2.1%

Beoordelingen ()
Equine America Buteless Super Strength Powder. Het ultieme supplement voor gewrichts- en spiercomfort bij prestatiepaarden en -pony's, of oudere paarden om de mobiliteit te behouden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equine America Buteless Super Strength Powder. Het ultieme supplement voor gewrichts- en spiercomfort bij prestatiepaarden en -pony's, of oudere paarden om de mobiliteit te behouden.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: