opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Adaptil Navulling 48ml.

Artikelnr: 721

Navulling voor de Adaptil Verdamper. tegen stress bij honden.

(Prijs excl. btw) 16,98
20,55
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Adaptil Navulling 48ml.

Navulling voor de Adaptil Verdamper (art.nr. 720) .

De Adaptil verdamper is een veilig en effectief product dat kan worden ingezet voor het voorkomen en behandelen van ongewenst aan stress en angst gerelateerd gedrag van pups en volwassen honden binnenshuis.

Angst en stress

Honden die last hebben van angst en stress kunnen hierdoor angst en stress gerelateerd gedrag vertonen. Dit gedrag kan voorkomen bij angst voor lawaai (zoals onweer of vuurwerk), een nieuwe omgeving (bijvoorbeeld in geval van verhuizing), verlatingsangst of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups en volwassen honden kunnen in deze situaties ongewenst gedrag gaan vertonen zoals overmatig blaffen of likken en onzindelijk of vernielzuchtig worden. Wanneer deze situaties en dit gedrag u bekend voorkomen, kan de Adaptil verdamper uitkomst bieden.

Feromonen

Alle melkgevende teven scheiden zogenaamde geruststellende feromonen (appeasing pheromones) uit, welke ervoor zorgen dat het nageslacht gerustgesteld wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat de geruststellende eigenschappen van deze feromonen ook op latere leeftijd blijven bestaan. Alle Adaptil-producten (m.u.v. de tabletten) bevatten een analoog van dit natuurlijke geruststellende feromoon van de hond.

Inzetbaarheid

De Adaptil verdamper dient, net zoals sommige geurverspreiders, in het stopcontact gestoken te worden. De verdamper begint direct de feromonen te verspreiden. Deze zijn voor mensen niet waarneembaar, alleen voor honden.

Het is daarom normaal dat u zelf niet ruikt dat de verdamper actief is. Dit product is bij uitstek geschikt om:

  • Pups te laten wennen aan hun nieuwe thuis

  • Meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren

  • Uw hond gerust te stellen tijdens en voorafgaand aan de jaarwisseling

Gebruik van Adaptil verdamper

U dient de Adaptil verdamper in een stopcontact te plaatsen in de ruimte waar de hond het meest verblijft. Eén flacon is voldoende voor een 30 dagen durende behandeling van zo'n 50-70 m2. Adaptil is opmerkelijk effectief. Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen worden gelaten. De positieve effecten zijn al snel zichtbaar, meestal in de eerste week van de behandeling. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen de Adaptil verdamper minstens 1 maand te gebruiken, tezamen met gedragstraining. De fabrikant adviseert de verdamper na 5 navullingen te vervangen.

Naast de verdamper bestaat het Adaptil-assortiment nog uit de Adaptil spray, de Adaptil halsband en de Adaptil tabletten. Hieronder kunt u zien welk product het beste is in te zetten in welke situatie.

Gebeurtenis om adaptil in te zetten:

Adaptil

verdamper

Adaptil

 spray

Adaptil

halsband

Adaptil

tabletten

Veranderingen in de omgeving, incidentele stress

++

Angst voor lawaai, onweer, vuurwerk

++

+

++

Transport

++

+

Verhuizing

++

+

+

Dierenarts bezoek

++

Socialisatie

++

Alleen thuis blijven

++

+

Nieuw gezinslid

++

+

Beoordelingen ()
Adaptil Navulling 48ml. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Adaptil Navulling 48ml.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items