opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Adaptil Calm Halsband Hond.

Artikelnr: AE18091

Ter behandeling van stress, angst en ongewenst gedrag bij pups en volwassen honden

(Prijs excl. btw) 23,10
27,95

Adaptil Calm

  • S
  • M/L (+ €3,80)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Adaptil Calm Halsband Hond
 

Helpt honden gerust te stellen bij nieuwe ervaringen of bij situaties die bij hen angst oproepen en voor stress zorgen, zoals alleen thuisblijven, harde geluiden en visite.

  1. Brengt jou en je hond dichter bij elkaar, door thuis een geruststellende omgeving te creëren. Doorlopend effect, biedt constante geruststelling voor je hond.

  2. Klinisch bewezen, aanbevolen door dierenartsen.


Adaptil halsband (voorheen bekend als D.A.P.) is een veilig en effectief product dat gebruik maakt van feromonen voor het behandelen van stress, angst en ongewenst gedrag bij pups en volwassen honden.

Honden kunnen flink last hebben van angst en/of stress en hieraan gerelateerd, ongewenst gedrag vertonen.
 

Hierbij kan gedacht worden aan gedrag als vernielzucht, veel blaffen en piepen, onzindelijkheid, en overmatig likken. Hier vindt u meer informatie over angst, stress en ongewenst gedrag.

In sommige situaties is het van belang dat de hond wordt geholpen van de angst of stress af te komen of hem in ieder geval te helpen zich beter te laten voelen. Adaptil Halsband biedt een oplossing!


Afmetingen

  • De Adaptil halsband S-M (45 cm.) is geschikt voor pups en kleine honden met een halsomtrek van maximaal 37,5 centimeter.

  • De Adaptil halsband M-L (70 cm.) is geschikt voor middelgrote en grote honden met een halsomtrek van maximaal 62,5 centimeter.


Gemakkelijk in gebruik

Plaats de ADAPTIL Calm Halsband om de hals van je hond en stel hem goed af.

De Halsband dient onafgebroken om de nek van de hond te zitten, behalve wanneer je de hond wast.

Het product is zeer eenvoudig in gebruik en dient bij de hond te worden omgedaan zoals een vlooien- of tekenband. Door de lichaamstemperatuur van de hond, wordt de halsband opgewarmd. De verwarming zorgt ervoor dat de feromonen in de directe omgeving van de hond verspreid worden. Aangezien verwarming essentieel is voor een goede werkzaamheid, is het van belang dat de band goed in contact met het lichaam van de hond staat. Wanneer u de halsband te los om doet, kan het zijn dat de werkzaamheid niet optimaal is. Onder ideale omstandigheden is de Adaptil halsband ongeveer 4 weken werkzaam.
 

ADAPTIL CALM HALSBAND

 Adaptil Calm S 45cm

€  27,95

 Adaptil Calm M/L 70cm.

€  31,75


De Adaptil Halsband is zeer geschikt voor het behandelen van verschijnselen van angst en stress, zowel binnens- als buitenshuis, bij pups en volwassen honden. U kunt hierbij denken aan:

  • Het wennen aan een nieuwe omgeving (nieuw huis, onbekende bezoekers, pension)

  • De periode van socialisering (tot ongeveer 3 maanden leeftijd)

  • Onbekende en onvoorspelbare situaties

  • Angst buitenshuis (verkeer, andere honden, onweer, vuurwerk, etc.)


Feromonen
Als teefjes melk geven, scheiden ze zogenaamde geruststellende feromonen - appeasing pheromones - uit. Deze feromonen hebben een geruststellende, rustgevende werking op de pups. Uit onderzoek is gebleken dat deze feromonen ook op latere leeftijd blijven bestaan. De producten van Adaptil bevat een analoog van dit natuurlijke geruststellende feromoon van de hond.


Indien uw hond zowel binnens- als buitenshuis verschijnselen van stress, angst of ongewenst gedrag vertoont, raden wij aan de Adaptil halsband en de Adaptil verdamper te combineren.

Adaptil is naast de halsband en verdamper ook verkrijgbaar als Adaptil spray en Adaptil tabletten. Hieronder kunt u zien welk product het beste is in te zetten in welke situatie.
 

Gebeurtenis om adaptil in te zetten:

Adaptil verdamper

Adaptil spray

Adaptil halsband

Adaptil tabletten

Veranderingen in de omgeving, incidentele stress

++

Angst voor lawaai, onweer, vuurwerk*

++

+

++

Transport

++

+

Verhuizing

++

+

+

Dierenarts bezoek

++

Socialisatie

++

Alleen thuis blijven

++

+

Nieuw gezinslid

++

+

Beoordelingen ()
Adaptil Calm Halsband Hond. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Adaptil Calm Halsband Hond.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items