opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Adaptil Spray 60ml. Voor een rustgevende werking in specifieke omgeving als kennel, bench, hok etc.

Artikelnr: 722
(Prijs excl. btw) 21,89
26,49
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Adaptil Spray 60ml.

Adaptil spray (voorheen bekend als D.A.P.) heeft een rustgevende werking op angstige en onrustige honden in specifieke omgevingen zoals kennel, transportbox, hondenhok en bench.

Als honden angstig of onrustig zijn, kunnen ze ongewenst gedrag gaan vertonen. Enkele voorbeelden van aan angst of stress gerelateerd gedrag zijn overmatig blaffen, piepen of likken, onzindelijkheid en vernielzucht. Dit is zowel voor u als voor de hond zeer vervelend. Gelukkig is daar met Adaptil nu een oplossing voor!

Feromonen

Wanneer pups geboren zijn en melk drinken bij de moeder, dan scheidt zij van nature zogenaamde geruststellende feromonen uit. Deze stoffen, die alleen door de pups en door mensen niet waarneembaar zijn, hebben een kalmerende werking. Ze zorgen ervoor dat de pups zich op hun gemak voelen wanneer hun moeder in de buurt is. Uit onderzoek is gebleken dat honden ook op latere leeftijd vatbaar zijn voor deze feromonen en erdoor gerustgesteld kunnen worden. De Adaptil-producten (behalve de tabletten) bevatten een kopie van dit feromoon.

Inzetbaarheid

Adaptil spray is de ideale hulp voor specifieke, veelal plaatsgebonden, gedragsproblemen bij de hond. U kunt hierbij denken aan verblijf in een bench of transportbox en reisangst of wagenziekte. De Adaptil spray is ideaal als aanvulling op de Adaptil verdamper en voor gebruik buitenshuis. Daarnaast kunt u de spray gebruiken om specifieke omgevingen, zoals de (reis)mand of bench van feromonen te voorzien. Adaptil spray kan ook uitkomst bieden bij reisangst of wagenziekte. Honden met wagenziekte hebben vaak hun misselijkheid gekoppeld aan de auto, waardoor de auto zelf ook een vervelend object is geworden. Om wagenziekte aan te pakken kunt u dan ook het beste met hulp van de Adaptil spray de auto eerst weer een hele leuke plek maken om daarna, eventueel met hulp van medicatie tegen wagenziekte het rijden weer rustig op te bouwen.

Adaptil is, naast de spray, ook verkrijgbaar als Adaptil halsband, Adaptil verdamper en Adaptil tabletten. Hieronder kunt u zien welk product het beste is in te zetten in welke situatie.

Gebeurtenis om adaptil in te zetten: 

Adaptil

verdamper 

Adaptil

spray

Adaptil

halsband 

Adaptil

tabletten

Veranderingen in de omgeving,

incidentele stress

++

Angst voor lawaai, onweer,

vuurwerk*

++

+

++

Transport

++

+

Verhuizing

++

+

+

Dierenarts bezoek

++

Socialisatie

++

Alleen thuis blijven

++

+

Nieuw gezinslid

++

+

Beoordelingen ()
Adaptil Spray 60ml. Voor een rustgevende werking in specifieke omgeving als kennel, bench, hok etc. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Adaptil Spray 60ml. Voor een rustgevende werking in specifieke omgeving als kennel, bench, hok etc.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: