opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equine America Forget Flies 500ml. Innovatieve nieuwe technologie en natuurlijke ingrediënten om het paard de hele zomer door te ondersteunen!

Artikelnr: 751A

Equine America Forget Flies, natuurlijk afgeleid product met unieke technologie, geen schadelijke chemicaliën en milieuvriendelijk.

(Prijs excl. btw) 22,93
27,75
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Equine America Forget Flies 500ml.
 

Forget Flies Spray gebruikt innovatieve nieuwe technologie en natuurlijke ingrediënten om vliegen en bijtende insecten af te weren!

Forget Flies 'silent' Spray heeft een revolutionaire spraytoepassing met een aanzienlijk verminderd 'sissen', waardoor het de vliegenspray bij uitstek is voor paarden die een hekel hebben aan conventionele sprayapplicators.

Gebruikmakend van het laatste onderzoek en innovatieve, gepatenteerde technologie, verbetert Forget Flies Spray de aloude, natuurlijke vliegafstotende eigenschappen van knoflook, met behulp van de nieuwste technologie om een zeer effectieve vliegenspray te produceren, die elke keer werkt, in tegenstelling tot de zeer variabele verbindingen in knoflookpoeder of korrels.

Uitgebreid onderzoek in de VS en het VK heeft aangetoond dat deze unieke en consistente vluchtige verbindingen een negatieve reactie in de sensorische receptoren van vliegen en andere ecto-parasieten en bijtende insecten stimuleren, wat resulteert in een significant afstotend effect.

Deze effecten worden bereikt door specifieke technologie die natuurlijke, op zwavel gebaseerde verbindingen die zijn afgeleid van knoflook, transformeert om te voorkomen dat vliegen op het paard landen.

Voordelen van Forget Flies Spray

Revolutionaire spray-applicator, met aanzienlijk verminderd 'sissen' om nerveuze of gevoelige paarden te helpen die bezwaar hebben tegen conventionele spray-applicators.
Combineert uniek gestandaardiseerde polysulfiden, natuurlijk geproduceerd uit knoflook met behulp van gespecialiseerde gepatenteerde technologie, waardoor de significante variaties die worden aangetroffen in rechte knoflook worden verwijderd, om consistente niveaus van actieve verbindingen in elke spray te garanderen.
Unieke moleculaire vingerafdruk polysulfiden aangebracht op de vacht laten de vluchtige stoffen vrij in de lucht rond het paard en stimuleren een negatieve reactie in de sensorische receptoren van vliegen en andere bijtende insecten.
Vliegen en andere bijtende insecten en ecto-parasieten worden afgestoten en landen niet op het paard!
Natuurlijk afgeleid product met unieke technologie, geen schadelijke chemicaliën en is milieuvriendelijk.
Met een aantrekkelijk citroengras aroma.

Beoordelingen ()
Equine America Forget Flies 500ml. Innovatieve nieuwe technologie en natuurlijke ingrediënten om het paard de hele zomer door te ondersteunen! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equine America Forget Flies 500ml. Innovatieve nieuwe technologie en natuurlijke ingrediënten om het paard de hele zomer door te ondersteunen!


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: