opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

LPC Espace Spray 500ml. Aangename formule tegen insecten.

Artikelnr: 530-1
(Prijs excl. btw) 15,66
18,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

LPC Espace Spray 500ml.

 

  • Formule op basis van etherische oliën

  • Directe op het paard sprayen

  • Aangename geur.

 

Een unieke 100% natuurlijke langwerkende formule. Het gebruik van ESPACE SPRAY is aangenaam voor het paard en zijn ruiter in de zomerperiode tegen insecten.

 

LPC Espace Spray voor paarden is een unieke formule van langwerkende insectenwerende middelen, een aangename en spectaculair effectief gebruik om het verwijderen van insecten te vergemakkelijken.

 

Tijdens het zomerseizoen trekt het paard van nature allerlei soorten insecten aan. Wanneer paarden een fysieke inspanning leveren, beginnen ze te zweten, wat de aantrekkingskracht van vliegen, steekvliegen, muggen etc. sterk verhoogt.

 

Het paard heeft een dunne en gevoelige huid en wordt vooral lastig gevallen door insecten op zijn lichaam die hem kunnen steken.

 

In de natuur is het paard vrij in zijn bewegingen en kan het zich ver houden van insect gebieden die hem het meest irriteren. Geacclimatiseerd heeft hij de zorg van de mens nodig om natuurlijke insectenwerende producten toe te passen die hem bevrijden. In de wei, tijdens wandelingen of tijdens sportactiviteiten weert LPC Espace Spray insecten af ??en zorgt voor de rust van het paard, een natuurlijke en krachtige oplossing.

 

LPC Espace Spray bevat een unieke formulering van 100% natuurlijke langwerkende insectenwerende middelen.

Het gebruik van LPC Espace Spray is aangenaam voor het paard en zijn ruiter.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Breng LPC Espace Spray dagelijks en gelijkmatig aan op het paard.

 

SAMENSTELLING:
Menthaan diol 3,8 biocide werkzame materiaal TP19 geval No. 42822-86-6 40% uitvoering Margosa extract biocide werkzame materiaal TP19 Case No. 84696-25-3 dosering 0,2%, plantaardige dispergeermiddel, conserveermiddelen.

Beoordelingen ()
LPC Espace Spray 500ml. Aangename formule tegen insecten. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LPC Espace Spray 500ml. Aangename formule tegen insecten.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: