opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Sectolin Tedax 250ml. Ter afwering van insecten bij mens en dier.

Artikelnr: 622-1
(Prijs excl. btw) 16,11
19,49
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Sectolin Tedax 250ml.

 

SECTOLIN TEDAX

  PRIJS PER STUK  
1 stuk   € 19.49  

6 stuks

  € 18.95

 

24 stuks

  € 18.40

48 stuks   € 18.00
96 stuks   € 17.50

oegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van:.

 • (tropische) muggen en steekvliegen bij mensen (ruiters);

 • Muggen, vliegen (inclusief stalvliegen) bij paarden, die niet voor consumptie zijn bestemd;

 • Muggen en teken bij honden.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Houd de spuitbus 10 à 15 cm van de huid tijdens het sprayen terwijl u de spuitopening van uw gezicht weghoudt. Behandel de huid met een traag zwaaiende beweging. Op het hoofd aanbrengen door eerst een kleine hoeveelheid in uw handpalmen te spuiten en daarna te verspreiden over hoofd en nek. Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Het middel vanwege gezondheidsrisico’s maximaal één keer per dag opbrengen bij mensen, paarden en honden. 

Let op:
Factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en zweten kunnen de werking beïnvloeden. 

Paarden:
Gebruik TEDAX® bij paarden die in contact zullen komen met muggen of vliegen (inclusief stalvliegen), bijvoorbeeld voor een buitenrit, een wedstrijd of beweiding. Breng voor een paard van 450 kg per keer 200 g TEDAX® op door dit gedurende ten minste 2 minuten gelijkmatig op het lichaamsoppervlak te spuiten. TEDAX® beschermt tegen vliegen (inclusief stalvliegen) en muggen 24 uur (op basis van 90% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen. 

Ruiters:
Gebruik TEDAX® vlak voor contact met (tropische) muggen of steekvliegen wordt verwacht, bijvoorbeeld voor een buitenrit of wedstrijd. Breng TEDAX® gelijkmatig aan op de onbedekte lichaamsdelen. Vermijd het spuiten op ogen en mond. Behandeling van het aangezicht en de nek: spuit een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid het over de huid. TEDAX® beschermt 6 uur tegen (tropische) muggen en 4 uur tegen steekvliegen (op basis van 100% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen. TEDAX® voelt verfrissend aan en is gemakkelijk aan te brengen.

Honden:
Gebruik TEDAX® bij honden die in contact zullen komen met muggen of teken: bijvoorbeeld voor het uitlaten, de jacht, bij hondenrennen, bij outdoor tentoonstellingen. Breng voor een hond van 40 kg 11 g TEDAX® op door dit gedurende ten minste 7 seconden gelijkmatig op het lichaamsoppervlak te spuiten. TEDAX® beschermt 8 uur tegen muggen en 4 uur tegen teken (op basis van 90% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen. 

 

 

 • Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar;

 • Bij toepassing op paarden het middel alleen aanbrengen vóór het paardrijden;

 • Het middel op paarden of honden uitsluitend binnenshuis (in geventileerde ruimte) of buitenshuis boven een verharde ondergrond aanbrengen. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging;

 • Afspoelen van met dit middel behandelde paarden en honden mag uitsluitend op wasplaatsen binnenshuis of tenminste boven een verharde ondergrond. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging.Het middel is uitsluitend bestemd voor nietprofessioneel gebruik.

BESTANDDELEN:

Saltidin® (Icaridin) 20% (200 g/kg) (CAS 119515-38-7), Ethanol 27,5% (CAS 64-17-5), Propan-2-ol 1,5% (CAS 67-63-0) and Hexyl salicylate 0,1% (CAS 6259-76-3).

 

Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar;

 • Bij toepassing op paarden het middel alleen aanbrengen vóór het paardrijden;

 • Het middel op paarden of honden uitsluitend binnenshuis (in geventileerde ruimte) of buitenshuis boven een verharde ondergrond aanbrengen. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging;

 •  

 • Afspoelen van met dit middel behandelde paarden en honden mag uitsluitend op wasplaatsen binnenshuis of tenminste boven een verharde ondergrond. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging.Het middel is uitsluitend bestemd voor nietprofessioneel gebruik.?Waarschuwing: Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. Niet voor gebruik bij paarden bestemd voor voedselproductie. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Niet gebruiken bij kinderen onder de 2 jaar. Niet aanbrengen op beschadigde huid (wondjes, irritatie, zonnenbrand). Niet aanbrengen onder kleding. Niet aanbrengen onder het zadel. Niet rechtstreeks in het gezicht spuiten. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat Hexylsalicylaat en Acetylcedren. Kan een allergische reactie veroorzaken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Spuitnevel niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Inhoud/verpakking afvoeren naar het inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Voorkom lozing in het milieu. Innovatief spray-systeem op basis van hoge luchtdruk.

 •  
 •  

GEPOFTE VARKENSNEUS

        MET HONING

  PRIJS PER STUK  
5 stuks   € 1.75  

10 stuks

  € 1.60

 

50 stuks

  € 1.48

Beoordelingen ()
Sectolin Tedax 250ml. Ter afwering van insecten bij mens en dier. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sectolin Tedax 250ml. Ter afwering van insecten bij mens en dier.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: