opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Bremsen Bremse Paardenparfum 750ml. Vormt een geurmasker rond uw paard tegen insekten !!

Artikelnr: 831

Bremsen Bremse Paardenparfum  een geur neutralisator, heeft een langdurig effect en blijft ook werken wanneer het paard zweet.

(Prijs excl. btw) 22,31
26,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Bremsen Bremse Paardenparfum 750ml.
 

Een krachtige geur spray van Bremsen op basis van diverse natuurlijke essentiële oliën. Vormt een geur masker rondom uw paard/pony en maskeert langdurig de lichaamsgeur van uw paard.

Paardenparfum is een vachtspray voor paarden en pony's. De effectieve combinatie van natuurlijke essentiële oliën geeft een aangename geur. Paardenparfum verzorgt de huid met sesamolie, avocado- en walnotenolie. Bevat geen alcohol.

Gebruiksaanwijzing Paardenparfum: Direct klaar voor gebruik. Gelijkmatig op de huid/ vacht aanbrengen. Voor meer glans, wacht met borstelen tot de vacht helemaal droog is.

Let op! Alleen geschikt voor uitwendig gebruik bij dieren (in open lucht). Gevoelige plaatsen zoals de ogen vermijden. Niet rechtstreeks in de ogen sprayen. Bij contact met de ogen onmiddelijk grondig uitspoelen met water. Uit de buurt van kinderen houden. Restanten en flacon moeten op een veilige manier worden opgeruimd.
 

  • geur neutraliserende spray

  • geeft een langdurige natuurlijke geurscherm, welke de indringende geur van paarden neutraliseerd

  • met natuurlijke essentiële oliën

  • verzorgt de huid met sesamolie, avocado- en walnotenolie


Dermatologisch getest. BREMSEN verzorgt de huid en beschermt tegen zonnebrand. Speciaal voor paarden die veel buiten zijn. BREMSEN is naast paarden ook succesvol bij honden en katten

Beoordelingen ()
Bremsen Bremse Paardenparfum 750ml. Vormt een geurmasker rond uw paard tegen insekten !! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bremsen Bremse Paardenparfum 750ml. Vormt een geurmasker rond uw paard tegen insekten !!


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: