opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equine America Airways Xtra Powder. Op basis van de etherische oliën eucalyptus, menthol en pepermunt, ter ondersteuning van de luchtwegen en ademhaling.

Artikelnr: 219

Equine America Airways Xtra Powder voor een gezond ademhalingssysteem.

(Prijs excl. btw) 26,60
28,99

Equine America Airways Xtra Powder

  • 500gr.
  • 5kg. (+ €81,00)
Zet op wensenlijst
Beschrijving
 EQUINE AMERICA AIRWAYS XTRA POWDER 

 Equine America Airways Xtra Powder 500gr.

€   28,99

 Equine America Airways Xtra Powder 500gr.

€ 109,99

Equine America Airways Xtra Powder.
 

Equine America Airways Xtra Powder is speciaal ontwikkeld voor de luchtwegen van paarden. Paarden kunnen snel geïrriteerde luchtwegen krijgen door stof wat veroorzaakt wordt door hooi of stro. Dit supplement biedt ondersteuning aan de luchtwegen.


Equine America Airways Solution is een aanvullend diervoeder voor paarden. Het is ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond ademhalingssysteem. Het is een krachtige mix van essentiële oliën, waaronder eucalyptus, menthol en pepermunt. Deze mix van oliën helpen de luchtwegen open te houden en zorgen zo voor een gezond ademhalingssysteem.


Paarden en pony's worden vaak blootgesteld aan omstandigheden die ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken, zoals schimmel, stof en pollen. Of ze nu op stal staan of in de wei lopen, deze kleine deeltjes kunnen het gevoelige slijmvlies van de luchtwegen en longen irriteren. Door gerichte voedingsondersteuning kan de natuurlijke afweer het paard helpen zich tegen dergelijke omstandigheden te weren. 


Kenmerken van Equine America Airways XTRA Strength Powder?

De plantaardige etherische oliën in de Equine America Airways Solution zorgen voor een gezond ademhalingssysteem.

- Eucalyptus olie: Deze olie staat bekend om zijn vermogen om de luchtwegen vrij te maken van een opeenhoping van slijm dat wordt veroorzaakt door blootstelling aan schimmel, stof, pollen en andere kleine deeltjes.

- Pepermunt: Samen met het actieve ingrediënt Mentol wordt dit al eeuwenlang gebruikt om de luchtwegen te openen en helpen om het overtollige slijm te verwijderen. Veel van de natuurlijke verbindingen die worden aangetroffen in pepermuntolie, bieden ondersteuning aan de luchtwegen van het paard.


Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd. Dit houdt in dat een volledige producttraceerbaarheid aanwezig is. De producten zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan (FEI)wedstrijden.


Dit product is ook verkrijgbaar in vloeibare vorm: Equine America Airways Solution, met honing en appelciderazijn.


DOSERING Equine America Airways XTRA Strength Powder:

Dagelijkse inname: Een paard van 500 kg geef je 14gr per dag (1 maatschep is 14gr). Grote paarden of pony's kun je de dosering aanpassen. Je kunt de poeder mengen met het krachtvoer.

500 gr: 1 pot is voor een volwassen paard goed voor 35 dagen


INGREDIENTEN Equine America Airways XTRA Strength Powder:

Belangrijkste ingrediënten: pepermunt, eucalyptus, mentol

Sensorische toevoegingen: 2b Eucalyptusolie 6.000mg, 2b Pepermuntolie 2.000mg, 2b02015 Menthol 1.000mg

Samenstelling: Alfalfameel,lijnzaadolie

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit 17,40%
Ruwe vezel 26.90%
Ruwe oliën en vetten 3.71%
Ruwe as 9.40%


Ingrediënten per portie van 14g:

Eucalyptus olie 84mg, pepermunt olie 28mg, mentol 14mg

Extra informatie

Equine America Airways Xtra Powder, aanvullend diervoeder voor paarden om de luchtwegen en ademhaling te ondersteunen op basis van de etherische oliën eucalyptus, menthol en pepermunt.

Beoordelingen ()
Equine America Airways Xtra Powder. Op basis van de etherische oliën eucalyptus, menthol en pepermunt, ter ondersteuning van de luchtwegen en ademhaling. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equine America Airways Xtra Powder. Op basis van de etherische oliën eucalyptus, menthol en pepermunt, ter ondersteuning van de luchtwegen en ademhaling.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: