opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Orbiloc Straps. Ter bevestiging van Orbiloc veiligheidslampje aan riem of halsband.

Artikelnr: 735
(Prijs excl. btw) 4,54
5,49
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Orbiloc Straps.

 

De Orbiloc Straps bevestigd de Dog Dual stevig aan elke riem of halsband.

De Oribloc Straps bevat twee verschillende bevestigingen
• Orbiloc Rubber Strap
• Orbiloc klittenband

Rubber Strap
U kunt de Orbiloc Rubber Strap vast maken aan elke riem of halsband, zo kunt u de Dog Dual ook bevestigen op een bredere riem of halsband, of een halsband die niet open kan. The Rubber Strap is gemaakt van silicone welke besteding is tegen extreme temperaturen en omstandigheden.

Bevestiging
U kunt de Rubber Strap bevestigen aan de Dog Dual door deze door de twee gaten in de gesp te halen. Plaats vervolgend de Dog Dual op de halsband of het harnas en kruis de twee uiteinden van de strap aan de achterzijde van de halsband of het harnas. Herhaal deze beweging aan de bovenkant van de Dog Dual. Plaats vervolgens beide uiteinde van de Rubber Strap in een opening van de gesp.

Orbiloc klittenband
De klittenband zorgt voor een snelle en makkelijke bevestiging van de Dog Dual, aan een riem of een halsband. De klittenband zorgt ervoor dat u gemakkelijk de Dog Dual kunt plaatsen op een andere riem of halsband. De klittenband kunt u gebruiken met de Dog Dual. 

Bevestiging
U haalt de klittenband net als de Rubber Strap door de openingen van de Dog Dual, en u wikkelt vervolgens de klittenband om het object waaraan u de Dog Dual wilt bevestigen. U kunt de klittenband ook gebruiken in samenwerking met de Rubber Strap. 

Beoordelingen ()
Orbiloc Straps. Ter bevestiging van Orbiloc veiligheidslampje aan riem of halsband. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Orbiloc Straps. Ter bevestiging van Orbiloc veiligheidslampje aan riem of halsband.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: