opc_loader

Wensenlijst

Schesir

Schesir honden- en kattenvoeding
 

Al meer dan 20 jaar wijdt Schesir zijn intelligentie en toewijding aan het waarborgen van natuurlijke kwaliteit in voeding voor honden: constant onderzoek naar de beste ingrediënten en smakelijke recepten, zorgvuldig bereid, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen, om onze viervoeters gezond te houden en levendig.

In ons hondenvoer gebruiken we alleen soorten die niet overgeëxploiteerd worden en nemen we concrete maatregelen om het milieu te beschermen.

Schesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor honden en katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen.

Bio Organic

SCHESIR BIO wordt gecontroleerd en biologisch gecertificeerd door een onafhankelijke instantie erkend door het Ministero delle Politiche Agricole, Alimentari e Forestali.

De voeding zeer goed verteerbaar, bevat geen kunstmatige kleurstoffen of kunstmatige conserveermiddelen. Dierlijke eiwitten zijn het belangrijkste ingrediënt. Het gebruikte vlees is afkomstig van scharrelpluimvee dat gevoed wordt met biologisch diervoeder. De granen worden gekweekt op basis van natuurlijke methoden en komen voort uit zaden die worden uitgezaaid in akkers die uitsluitend behandeld worden met organische meststoffen.

Productie is in Italië en er wordt alleen gewerkt met gecertificeerde kwaliteitssystemen en grondstoffen afkomstig uit de Europese Unie, waardoor volledige traceerbaarheid wordt gegarandeerd. Tot slot bevat het product appel, veenbes, papaja en ananas afkomstig van de biologische landbouw.

De recepturen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Bologna.