opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Farnam Laser Sheen Concentraat 355 ml.

Artikelnr: 100-131

Farnam Laser Sheen Concentraat maak 3.5 liter Laser Sheen !!

(Prijs excl. btw) 28,88
34,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Farnam Laser Sheen Concentraat 355 ml.
 


CONCENTRAAT MAAKT 3,5 LITER LASER SHEEN !!
*** NR. 1 IN AMERIKA ***


Laser Sheen Concentrate is een innovatief verzorgingsproduct voor paarden dat drie specifieke functies tegelijk vervult:

- maakt de vacht een hele week ongelooflijk glanzend.
- maakt staart- en manenknopen snel los, met antistatisch effect.
- voorkomt de ophoping van stof en de vorming van vlekken op het haar.


Het gebruik van Laser Sheen Concentrate maakt het mogelijk om de verzorgingstijd van het paard te halveren en vooral om de gunstige effecten te verlengen, omdat het de vacht in perfecte hygiënische omstandigheden houdt gedurende minstens een week.
Wat betreft het beheer van de staart en de manen, wordt het Laser Sheen Concentrate vooral gewaardeerd voor het verzorgen, omdat het onmiddellijk alle knopen ontwart, het borstelen vergemakkelijkt en het haar zijdezacht en glanzend maakt. Regelmatig gebruik van de Laser Sheen wordt essentieel voor paarden die buiten leven, omdat de antistatische werking voorkomt dat de zeer lange staarten en manen verstrikt raken.


DOSIS:
De Laser Sheen is een geconcentreerd product en mag niet worden gebruikt zoals het is, maar verdund met water in een dosis van 100 ml (3 oz) per liter water. De doseerinkepingen zijn aangegeven op de zijkant van de container.
Met een fles van 355 ml wordt ongeveer 3,5 liter eindproduct verkregen. Dit betekent dat de Laser Sheen het meest economische kwaliteitsproduct op de markt is.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Goed schudden voor gebruik. Verwijder de afdichting onder de dop. Breng het product, verdund in de aangegeven dosis, aan met een verstuiver. Rijkelijk strooien op de staart en manen en op de vacht in de richting van het haar. Laten drogen en borstelen.


 

Beoordelingen ()
Farnam Laser Sheen Concentraat 355 ml. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Farnam Laser Sheen Concentraat 355 ml.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items