opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

NAF ProFeet Farrier Dressing.

Een hoefverzorging dat rijk is aan verzachtende middelen en een voedende mix biedt met een hoog gehalte aan stearinezuur, oliezuur en andere vetzuren. Door hoefsmeden samengesteld voor elke hoef.

(Prijs excl. btw) 13,63
16,49

NAF Farrier Dressing

  • 900gr.
  • 2.5kg. (+ €20,46)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

NAF Farrier Dressing

Nieuw! NAF Farrier Dressing. Ontwikkeld door dierenartsen voor alle hoeftypen. Farrier Dressing van PROFEET is ideaal voor het behoud van gezonde hoeven, ter ondersteuning van hoefgroei en gezond hoorn, het hele jaar door.
 

NAF PROFEET Farrier Dressing is een gemakkelijk aan te brengen hoefzalf. Makkelijk in gebruik en een handige grootverpakking voor stallen. Deze hoefdressing heeft een versoepelende werking die een verzorgende mix van stearinezuur, oliezuur en andere vetzuren bevat. Zorgvuldig samengesteld om de opname door het hoorn mogelijk te maken en te voorkomen dat de hoef zal scheuren en uitdrogen, en om de hoef van binnenuit te beschermen. Helpt de hoef beschermen tegen vocht gerelateerde problemen.
 

De NAF Profeet Farrier Dressing Is een gemakkelijke toe te passen hoefzalf, ongeacht het weer. Het is ideaal voor het gebruik op stallen. Het komt in een handige emmer om eenvoudig mee te kunnen nemen, waar je het ook nodig hebt. De Farrier Dressing is ook verkrijgbaar in een grotere emmer, wat het uitermate geschikt maakt voor gebruik op grote stallen waar meerdere paarden worden verzorgd. Farrier Dressing kan dagelijks worden gebruikt als finishing touch voor het rijden, gedurende de perioden dat paarden langer op stal staan, of ieder ander moment waar hoefverzorging op zijn plaats is.
 

PROFEET Farrier Dressing is ontwikkeld door hoefsmeden voor alle soorten hoeftypen. Het is ideaal voor het behoud van gezonde hoeven en het stimuleren van hoefgroei en een gezonde hoornschoen het hele jaar door. Het wordt aanbevolen bij paarden met slechte hoefkwaliteit, met name wanneer paarden door slechte hoefkwaliteit minder gereden kunnen worden. Een aloud spreekwoord onder hoefsmeden is ‘No foot, no horse’, en Farrier Dressing stimuleert het behoud van gezonde hoeven en helpt te voorkomen dat je je training moet aanpassen vanwege slechte voeten.
 

Het is een vloeibare, gelachtige hoefdressing met versoepelende werking die een verzorgende mix van stearinezuur, oliezuur en andere vetzuren bevat. De dressing is met de grootste zorg samengesteld om de opname door het hoefhoorn mogelijk te maken en te voorkomen dat de hoef zal scheuren en uitdrogen en om de hoef van binnenuit te beschermen. Daarnaast helpt het de hoeven beschermen tegen vocht gerelateerde problemen en is het uitermate geschikt voor hoefsmeden te gebruiken na het vastnagelen van de hoefijzers.
 

De Farrier Dressing helpt een natuurlijke barrière aan te leggen tegen bacteriën die via de hoefwand of oude nagelgaten de hoef binnen dringen om in de hoef een zuurstofarme omgeving te creëren die onwenselijk is voor het paard. Profeet Farrier Dressing geeft smeden hoeven waarmee ze kunnen werken en helpt paarden slechte hoeven achter zich te laten.
 

Verkrijgbaar in 900g en 2.5kg

Gebruiksaanwijzing

PAARDENEIGENAREN: Dagelijks aanbrengen op hoefwand en zool om het hele jaar gezonde hoeven te behouden.
HOEFSMEDEN: Aanbrengen als verzorging na het bekappen of beslaan om de hoeven te ondersteunen tot het volgende bezoek.

NAF PROFEET FARRIER DRESSING 

 NAF ProFeet Dressing 900gr.

€  16,49

 NAF ProFeet Dressing 2.5kg.

€  36,95

Beoordelingen ()
NAF ProFeet Farrier Dressing. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NAF ProFeet Farrier Dressing.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items