opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

NAF Farrier Solution.

Artikelnr: E008.0500

De Farrier Solution van NAF is een 100% natuurlijk product, vrij van dierlijke vetten. Farrier Solution is ideaal voor het behoud van gezonde hoeven, het stimuleren van groei en een gezonde hoorn het hele jaar door.

(Prijs excl. btw) 14,79
17,89

NAF Profeet Farrier Solution

 • 500ml.
 • 2Ltr. (+ €42,06)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

NAF PROFEET Farrier Solution.
 

 • Drupt niet, zuinig in gebruik, trekt snel in

 • Ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaand hoefsmeden

 • Vrij van dierlijkvet, aangetoond verbeterde hoefgroei

 • Bevordert en stimuleert de groei

 • Helpt een natuurlijke barrière aan te leggen tegen bacteriën die via de hoefwand of oude nagelgaten de hoef binnen dringen

 • Houdt het vochtgehalte in de hoef op peil.

 • Ondersteunt de waardevolle mechanische kracht van het hoorn.
   

De NAF Profeet Farrier Solution Is een dikke vloeibare hoefverzorging verpakt in een handige verpakking met een bijgeleverde kwast voor extra gemak en hygiënisch gebruik. De kwast ligt makkelijk in de hand zodat het makkelijk op de hoef kan worden aangebracht. Farrier solution drupt niet, waardoor er minder verspild wordt en je langer met je pot kunt doen. De pot is ideaal voor in je poetskoffer, om mee te nemen op wedstrijd, of om bij de hand te houden voor dagelijkse grondige hoefverzorging.
 

Daarnaast zijn de haren van de kwast van natuurlijke oorsprong, waardoor er geen chemicaliën uit het plastic oplossen en in het product terecht komen. Hierdoor blijft de kwaliteit gegarandeerd. Profeet Farrier Solution is ontwikkeld door hoefsmeden voor alle soorten hoeftypen.
 

Het is ideaal voor het behoud van gezonde hoeven en het stimuleren van hoefgroei en een gezonde hoornschoen het hele jaar door. Het wordt aanbevolen bij paarden met slechte hoefkwaliteit, met name wanneer paarden door slechte hoefkwaliteit minder gereden kunnen worden. Een aloud spreekwoord onder hoefsmeden is ‘No foot, no horse’, en Farrier Solution stimuleert het behoud van gezonde hoeven en helpt te voorkomen dat je je training moet aanpassen vanwege slechte voeten.
 

Het is een vloeibare, gelachtige hoefdressing met versoepelende werking die een verzorgende mix van stearinezuur, oliezuur en andere vetzuren bevat. De Ferrier Solution is met de grootste zorg samengesteld om de opname door het hoefhoorn mogelijk te maken en te voorkomen dat de hoef zal scheuren en uitdrogen en om de hoef van binnenuit te beschermen.
 

Daarnaast helpt het de hoeven beschermen tegen vocht gerelateerde problemen en is het uitermate geschikt voor hoefsmeden te gebruiken na het vastnagelen van de hoefijzers. De Farrier Solution helpt een natuurlijke barrière aan te leggen tegen bacteriën die via de hoefwand of oude nagelgaten de hoef binnen dringen om in de hoef een zuurstofarme omgeving te creëren die onwenselijk is voor het paard. Pofeet Farrier Solution geeft smeden hoeven waarmee ze kunnen werken en helpt paarden slechte hoeven achter zich te laten.
 

Gebruiksadvies:
dagelijks aanbrengen op de hoef en de zool
 

NAF PROFEET FARRIER SOLUTION 

 NAF Profeet Farrier Solution 500ml. 

€  17,89

  NAF Profeet Farrier Solution 2Ltr.

€  59,95


Let op: alleen voor dierlijk gebruik

niet aanbrengen op geïrriteerde huid

breng het product eerst aan op een klein testgebied.

Na gebruik, goed afsluiten en koel en droog bewaren.

Beoordelingen ()
NAF Farrier Solution. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NAF Farrier Solution.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items