opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Absorbine Botanicals Natural Herbal Body Rinse 251ml. Maakt ruim 100 Liter aan Bodywash !!!!

Artikelnr: 492

Maakt ruim 100 Liter aan Bodywash !!!!

(Prijs excl. btw) 23,10
27,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Absorbine Botanicals Natural Herbal Body Rinse 251ml.

Absorbine Botanicals Body Rinse koelt op milde wijze pijnlijke spieren en pezen wanneer het wordt toegevoegd aan water voor een wasbeurt na de training. De natuurlijke formule laat de huid en vacht geconditioneerd met een gezonde glans. Het is super geconcentreerd; slechts één fles van 251 ml Absorbine Botanicals Body Rinse maakt meer dan 100 liter van de rustgevende wasbeurt. Zoals alle Absorbine-producten, wordt de Botanicals Body Rinse geleverd in een stevige, gebruiksvriendelijke verpakking met een niet-druipende dop en een handig haakje om de fles gemakkelijk op te hangen. De fles is zelfs gekalibreerd om aan te geven hoeveel je moet gebruiken.
 

Absorbine Botanicals Natural Herbal Liniment verzacht, verkoelt en verfrist pijnlijke spieren en pezen snel en efficiënt met behulp van 12 kruiden en essentiële oliën, waaronder Arnica en Aloë Vera. Helpt de huid en vacht te conditioneren en kan onder alle soorten draagdoeken, verband en magneten worden gebruikt
 

INGREDIÉNTEN:
​​​​​​​Rozemarijnolie, lavendelolie, pepermuntolie, arnica-extract, selderijwortelextract, canadees wilgenroosje, aloë vera-sap, kaneelkamfera, kruidnagelolie, lobelia-olie, sassafrasolie, aarolie, toverhazelaar , Natuurlijke Graan Alcohol en kleurstof in een eigen basis.

Als het gaat om de zorg voor pijnlijke spieren en pezen,
Absorbine® wordt al sinds 1892 vertrouwd door paardeneigenaren. Nu heeft Absorbine zijn 125 jaar kennis en expertise gebruikt om een ​​opwindende nieuwe formule te ontwikkelen: Absorbine BotanicalsTM.

Absorbine Botanicals biedt een ontspannende beloning voor uw paard door vermoeide spieren te kalmeren en te verzorgen. De rustgevende aromatherapie van Botanicals wordt geleverd in een voordelige geconcentreerde lichaamsspoeling en een handig druppelvrij massageschuim. Beide vormen van Absorbine BotanicalsTM zijn natuurlijke kruidenproducten die een mengsel van een tiental kruiden en essentiële oliën bevatten, waaronder aloë vera en arnica.

Beoordelingen ()
Absorbine Botanicals Natural Herbal Body Rinse 251ml. Maakt ruim 100 Liter aan Bodywash !!!! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Absorbine Botanicals Natural Herbal Body Rinse 251ml. Maakt ruim 100 Liter aan Bodywash !!!!


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: