opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Cavalor Kick Up 1ltr. Voor vermoeide, flegmatieke en meerdaagse wedstrijd paarden.

Artikelnr: 001-350

Cavalor Kick up, vloeibaar supplement voor een snelle toename van energie en vitaliteit, verbetert de prestaties van het paard

(Prijs excl. btw) 67,43
73,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Cavalor Kick Up 1Ltr.


Als de loop- en werklust zonder reden afwezig is.

Net als wij hebben paarden goede en minder goede dagen.
Alhoewel er geen aantoonbare reden voor hoeft te zijn, kan een een paard een periode lusteloosheid zijn in zowel zijn voorkomen als prestaties, en zo traag, sloom of afgestompt zijn.
In dit geval heeft een paard een speciaal `opkikker` voedingssupplement nodig dat als booster werkt.
Wij adviseren u om Cavalor Kick Up de avond vóór én de ochtend van de wedstrijd te geven als u waarneemt dat uw paard extra energie nodig heeft.
In periodes van een `dip` na bijv. verhoogde training of weersinvloeden, kan Cavalor Kick Up als kuur worden bijgevoerd.

Cavalor® Kick Up is een vloeibaar voedingssupplement dat het dagelijks rantsoen verrijkt met specifieke, makkelijk en snel geabsorbeerde, vitamines, mineralen, hydrolysaten, amino zuren, omega 3 en 6 vetzuren en aromatische planten extracten.
Dankzij deze kwaliteits ingrediënten en hun interactie, krijgt het fysiologische proces een `boost`.
De resultaten van Cavalor Kick Up zijn snel merkbaar: het paard wordt zichtbaar fitter, is duidelijk opgeknapt en zijn voorkomen verbeterd snel.
Cavalor Kick Up wordt om de dag gegeven in periodes voor herstel; en elke dag in periodes van verhoogde behoefte (bijv. tijdens een zwaar wedstrijd seizoen) tot een volledig herstel.
 

  • Supplement om paard fris te houden tijdens meerdaagse evenementen

  • Om lome of vermoeide paarden binnen 2 dagen weer fit te krijgen

  • Ideaal voor flegmatieke paarden


Cavalor Kick Up heeft een revitaliserend effect bij flegmatieke paarden en paarden die een energie- en prestatiedip hebben. Soms hebben paarden om een onverklaarbare reden een energiedip.


Hierdoor zien ze er minder goed uit en presteren ze minder. Op zo’n moment biedt Cavalor Kick Up de oplossing. Het bevat nutriënten zoals plantenextracten, B-vitamines en choline die zorgen voor extra energie, de fysiologische processen ondersteunen en conditieherstel bevorderen.


Dit resulteert in een actiever paard dat meer zin heeft om te werken. De resultaten van Cavalor Kick Up zijn snel merkbaar. Het paard is gerevitaliseerd en de prestaties verbeteren zelfs na 1 dag.


DOSERING:
Actieve wedstrijdpaarden: 50 ml. per paard per dag.
Pony`s en recreatiepaarden: 25 ml. per paard per dag.
Maximale dosering per dier: 100 ml. per dag.


INGREDIËNTEN
Cavalor Kick Up is een vloeibaar supplement dat het rantsoen verrijkt met gemakkelijk en snel opneembare vitaminen, mineralen, aminozuren en aromatische plantenextracten.
Dankzij de aanwezigheid van deze hoogwaardige voedingsstoffen en hun interactie krijgen de fysiologische processen een impuls.
De resultaten van Cavalor Kick Up zijn snel merkbaar. Het paard is gerevitaliseerd en de prestaties verbeteren zelfs na 1 dag.
• Vitamines waaronder B-vitamines (B1, B2, B12) en choline spelen een belangrijke rol in de energieomzetting in het lichaam. Zij zorgen voor een energie-boost.
• Vitamine E is een belangrijk antioxidant dat lichaamscellen beschermt bij intensieve arbeid.
• Sorbitol en gist (Saccharomyces cerevisiae) ondersteunen de vertering en zorgt voor een optimale benutting van het rantsoen.
• Lysine is een essentieel aminozuur dat de weerstand ondersteunt en conditieherstel bevordert.
 Plantenextracten waaronder Thymus vulgaris en Panax ginseng ondersteunen de immuniteit en geven energie. 

Vitamine B1 1 000 mg/l Vitamine B2 1 000 mg/l Vitamine B12 6 mg/l Choline chloride 26 000 mg/l
Vitamine E 9 000 mg/l Sorbitol 2,5 % Biergist 5 % Lysine 4 % Plant extract 2,5 %

Beoordelingen ()
Cavalor Kick Up 1ltr. Voor vermoeide, flegmatieke en meerdaagse wedstrijd paarden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cavalor Kick Up 1ltr. Voor vermoeide, flegmatieke en meerdaagse wedstrijd paarden.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: