opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Cavalor An Energy Boost 60ml. Voor paarden in de (top)sport., een samengestelde `booster` mix van elektrolyten, vitamines, mineralen en aminozuren

Artikelnr: C82193802

Cavalor An Energy Boost is speciaal voor paarden in de (top)sport. Dit is een samengestelde `booster` mix van elektrolyten, vitamines, mineralen en aminozuren.

(Prijs excl. btw) 12,80
13,95

Cavalor An Energy Boost

  • 1x
  • 6x (+ €64,00)
  • 50x (+ €604,00)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

CAVALOR AN ENERGY BOOST

 Cavalor An Energy Boost 1x 60ml.

€    13,95

 Cavalor An Energy Boost 6x 60ml.

€    77,95 ( € 13,00)

 Cavalor An Energy Boost 50x 60ml.

€  617,95 ( € 12,35)

Cavalor An Energy Boost 60ml.
 

Pasta zorgt voor een snelle energiestoot

Bevordert het herstel na arbeid

Mix van elektrolyten, B-vitamines, aminozuren, suikers en zout

Voor paarden die korte & krachtige inspanningen moeten leveren


Cavalor An Energy Boost geeft jouw paard een aantal belangrijke nutriënten en een extra dosis snel beschikbare energie die voor, tijdens en na een hevige inspanning bijdragen aan het leveren van topprestaties en het herstel ervan.

Cavalor An Energy Boost zorgt ervoor dat jouw paard met voldoende energie aan de start verschijnt. Het bevat goed opneembare koolhydraten die snel het bloedglucosegehalte verhogen.

Daarnaast levert Cavalor An Energy Boost aminozuren, mineralen, vitaminen en stoffen die belangrijk zijn voor de spieractiviteit en het uithoudingsvermogen. Omdat Cavalor An Energy Boost ook elektrolyten bevat, kan het na een wedstrijd of zware inspanning bijdragen aan een snel herstel.
 

Cavalor An Energy Boost is een mix van elektrolyten, B-vitamines, aminozuren, suikers en zout. Glucose (suiker) is een koolhydraat dat snel opgenomen wordt en een belangrijke bron is van energie. Bovendien stimuleert glucose de absorptie van elektrolyten.

Vitamines verhogen de opname van zuurstof in de weefsels en het bloed, waardoor paarden een beter uithoudingsvermogen krijgen en beter zullen presteren en sneller herstellen.

De essentiële oliën van o.a. citroen, limoen en eucalyptus zorgen voor een verbeterd energietransport en zijn zeer sterke antioxidanten. Ze beschermen het lichaam tegen schadelijke stoffen die gevormd worden tijdens inspanningen. Cavalor An Energy Boost bevat belangrijke elektrolyten (Na, K, Cl, Mg, Ca) die een optimale spierwerking ondersteunen.

Cavalor An Energy Booster is een speciaal voor paarden in de (top)sport samengestelde `booster` mix van elektrolyten, vitamines, mineralen en aminozuren welke zéér volledig en bovendien snel worden opgenomen om het verlies door zweten effectief te compenseren.

Cavalor An Energy Boost wordt vooraf of tijdens een evenement of stressvolle situatie gegeven.

Cavalor An Energy Boost is een smakelijke pasta voor sportpaarden die korte en krachtige topprestaties moeten leveren.

Cavalor An Energy Boost is een mix van hoogwaardige elektrolyten, vitaminen, aminozuren, suikers en zout, belangrijk voor het lichaam voor en na grote inspanningen of hevig zweten. 

Een An Energy Boost is de ideale energiebron kort voor of na een zware inspanning. 


Sportpaarden zijn atleten.
Energieverbruik door inspanning, stress door omstandigheden, hogere temperaturen.... al dan niet in combinatie met elkaar, maken dat een paard transpireert en daarbij belangrijke stoffen - o.a. mineralen - uitzweet.
Zonder die essentiële mineralen vermindert de omzetting van energie in kracht en uithoudingsvermogen.
Met als resultaat dat vermoeidheid en zelfs uitputting kunnen toeslaan; ook al is het paard op zich in uitstekende conditie en goed getraind.
Cavalor An Energy Booster levert het paard, kwalitatief hoogwaardige nutriënten om het prestatieniveau te behouden en na de inspanning en / of zo snel mogelijk te recupereren en daarmee de conditie op peil te houden.
De toediening is eenvoudig: met de doseerbooster een hoeveelheid pasta achter op de tong aanbrengen.
CAVALOR AN ENERGY BOOST BEVAT GEEN STOFFEN DIE IN DE WEDSTRIJDSPORT VERBODEN ZIJN.


DOSERING:
Pony’s en recreatiepaarden: 1/2 tube 
Sportpaarden: 1 tube
(Maximum dosering: 300g=3 boosters, per dier per dag)

CAVALOR AN ENERGY BOOST 47ml. van Cavalor.

BESTANDDELEN:
Water, Glucose, Natriumchloride, kaliumchloride, magnesiumchloride.
ANALYSE:
Vocht 61.4%, Proteïne 1.4%, Vet 0.1%, As 7.6%, vezels 0.1%, Natrium 3%, Calcium 0.8%,
kalium 1.9%, Magnesium 0.09%, Chloride 6.5%, Lysine 0.47%, Threonine 0.5%,
tryptofaan 0.5%.
VITAMINES PER LITER:
Vitamine C 400mg, Vitamine B1 1.200mg, Vitamine B2 1.550mg, Vitamine B3 900mg,
Vitamine B6 1.500mg, Vitamine B12 2mg, antioxidant: Glucose.Cavalor Energy Booster is een snel werkende pasta van elektrolyten, vitaminen,mineralen en suikers om de prestatie te verbeteren en de recuperatietijd teverminderen.Mag voor entijdens het evenement gebruikt worden.Gebruik0,5-1 spuit een half uur voor en /of onmiddellijk na de prestatie

Beoordelingen ()
Cavalor An Energy Boost 60ml. Voor paarden in de (top)sport., een samengestelde `booster` mix van elektrolyten, vitamines, mineralen en aminozuren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cavalor An Energy Boost 60ml. Voor paarden in de (top)sport., een samengestelde `booster` mix van elektrolyten, vitamines, mineralen en aminozuren


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: