opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Cortaflex Hond Inflamex Vloeibaar 500ml.

Artikelnr: 000-926
(Prijs excl. btw) 32,19
38,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Cortaflex Hond Inflamex Vloeibaar 500ml.

Ondersteunt gewrichtsmobiliteit bij honden.

  • Kruidenmix om de beweeglijkheid van de gewrichten te bevorderen (Boswellia serrata, althaea officinalis en yucca-extract)

  • Krachtige antioxidanten (Boswellia serrata, althaea officinalis en yucca-extract)

  • Bevat 's werelds krachtigste boswellia serrata-extract - AquaLOX ® die is gestandaardiseerd op 78% Alpha Keto Boswellic Acid (AKBA).
     

Hardwerkende en actieve honden ondergaan een enorme belasting van het bindweefsel van het lichaam. Een hond kan gedurende zijn hele leven verwachten minder mobiel te worden, omdat de regeneratieve mechanismen van het lichaam minder effectief worden, waardoor mogelijk een deel van de vroege levenskracht verloren gaat. InflamexTM bevat Aqualox® - een zeer krachtige geconcentreerde bron van actieve Boswellia Serrata ter ondersteuning van een normale ontstekingsreactie om de gezondheid en het comfort van de gewrichten te bevorderen. Geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.
 

Inflamex bevat kruidenextracten met de hoogste potentie: Boswellia Serrata, Althaea Officinalis en Yucca-extract. Deze antioxidanten zijn ongelooflijk goed onderzocht, elk met specifieke gezondheidseigenschappen. Bijzonder is dat Inflamex nu is verbeterd met de krachtigste bron van boswellia die waar dan ook ter wereld te vinden is - AquaLOX®.
 

AquaLOX® is een uniek in water oplosbare en smaakneutrale Boswellia serrata, gestandaardiseerd om een ​​toonaangevend 78% Alpha Keto Boswellic Acid (AKBA) te leveren om de mobiliteit van gewrichten te ondersteunen!

Inflamex ondersteunt de hond op kruidenbasis.

  • Inflamex is uitermate geschikt ter ondersteuning van het bewegingsapparaat en kan, met name in de beginfase, een goede combinatie met Cortaflex zijn.

  • Bevat dextrose.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Dagelijkse toediening bij volwassen honden, bij normale voeding of orale toediening:
Kleine honden: 2,5 ml per dag.
Middelgrote honden: 5 ml per dag.
Grote honden: 7 ml per dag.
Goed schudden voor gebruik.


Bewaren 

Bewaar op een droge en koele plaats.
Buiten het bereik van kinderen.

Beoordelingen ()
Cortaflex Hond Inflamex Vloeibaar 500ml. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cortaflex Hond Inflamex Vloeibaar 500ml.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items