opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Synopet Hond. 100 natuurlijk voor soepele gewrichten.

Artikelnr: 777
(Prijs excl. btw) 14,83
17,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Synopet Hond.

 

Synopet Hond is een aanvullend diervoeder voor honden. De combinatie van Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

 

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor honden. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw hond.

 

Synopet Hond

Synopet Hond is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor soepele gewrichten van honden. De hoofdbestanddelen zijn curcumine, zwarte bes-blad, groenlipmossel, vitamine C en D3. Curcumine en zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. De vitamine C in Synopet Equisin Complex ondersteunt het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen.

 

Omdat Synopet zo effectief is, hebben de meeste honden aan slechts 1 tot 2 kuurtjes per jaar voldoende. Hierdoor is Synopet Hond relatief voordelig ten opzichte van de meeste andere gewrichtsproducten of dieetvoeders.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Steeds goed schudden voor gebruik. Synopet Hond kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. In bijzondere gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden.

 

Dosering

 

Gewicht hond

Dosering

Tot 10 kg

3 ml per dag

Tot 30 kg

5 ml per dag

Tot 45 kg

7,5 ml per dag

Vanaf 45 kg

10 ml per dag

 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige teven voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Ingrediënten

Groenlipmossel, Turmeric, Vitamine C (17.000 mg), Vitamine D3 (18.000 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat.

 

Bewaring

Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Een geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

 

Honden houden van bewegen

Honden zijn enthousiaste, loyale en beweeglijke dieren. Ze zijn onvermoeibaar als het gaat om spelletjes met de bal, op konijnen jagen en het begroeten van hun baasje. Als een hond niet helemaal fit is, dan merk je dat aan het gedrag. Dat kan het gevolg zijn van een blessure of van een inwendig probleem waar de hond stevig last van heeft. Ook het ouder worden kan een rol spelen bij het verminderen van de speelsheid. Toch zouden oudere honden niet belemmerd moeten worden door lichamelijke klachten. Gezond ouder worden is óók voor de hond belangrijk!

 

Oorzaken van minder beweging bij honden

Als een hond steeds minder graag beweegt of minder speels is, dan heeft dat altijd een oorzaak. Het is dan belangrijk dat u goed let op het gedrag van uw hond, en dat u nagaat of er regio’s in het lichaam van uw hond zijn die pijnlijk zijn of die klachten geven. Bij twijfel is het altijd aan te raden om hiermee naar een dierenarts te gaan: deze kan via enkele standaard methoden de belangrijkste oorzaken van het afwijkende gedrag van uw hond uitsluiten of bevestigen.

 

Gewrichtsklachten bij de hond

Het is heel goed mogelijk dat er bij een passieve of minder speelse hond een probleem bestaat in één of meerderegewrichten. Met het ouder worden slijt het laagje kraakbeen tussen de botten in het gewricht geleidelijk weg. In eerste instantie hoeft dat geen klachten te geven. Door het verder afbrokkelen van het normaal zo gladde en soepele kraakbeenlaagje, kunnen de gewrichten minder gemakkelijk bewegen: de hond wordt wat stijver en trager, en heeft moeite met opstaan. Op den duur kan dit ook pijn gaan doen voor de hond. Het wordt pas echt een probleem voor de hond wanneer er pijnlijke ontstekingen ontstaan of wanneer het kraakbeen plaatselijk helemaal verdwenen is: dan is er sprake van pijnlijk bot-op-bot contact tijdens het belasten. Geen wonder dat de hond dan liever in de mand blijft liggen…

Bij een verkeerde stand van het gewricht, kan slijtage van het kraakbeen al eerder optreden. Soms is zo’n standsafwijking al vanaf de geboorte aanwezig. Ook door overmatig intensief spelen in de jonge jaren kan dit ontstaan. De gewrichten ontwikkelen zich dan niet goed, omdat de belasting van de gewrichten tijdens de ontwikkelfase te hoog was. Later in het leven kan overgewicht een belastende factor zijn voor de gewrichten. Als u een hond met overgewicht heeft, dan is het wellicht een goed idee om dieetvoeder te overwegen, of om op andere manieren te proberen uw hond op een gezond gewicht te brengen. Of uw hond nu al problemen in de gewrichten heeft of niet: voorkomen is beter dan genezen, en ieder grammetje minder betekent een grammetje minder belasting voor de gewrichtenvan uw hond.

 

Mijn hond heeft versleten gewrichten. Kan dit weer herstellen?

Nee, beschadigd kraakbeen groeit niet meer aan. De ‘oplossingen’ bij deze problematiek zijn dus niet gericht op het herstellen van het gewricht. Voor de hond is het echter wel belangrijk dat er iets aan gedaan wordt, anders zal deze alleen maar passiever en stijver worden. Een behandeling met pijnstillers kan voor de hond een ware verademing zijn. Hiervoor kunt u terecht bij de dierenarts. Ook fysiotherapie behoort tot de mogelijkheden. Het bestrijden en voorkomen van overgewicht is in alle gevallen heel belangrijk. Een hond die te weinig beweegt, heeft immers al een verhoogde kans op het krijgen van overgewicht. Ook aanvullend diervoeder, zoals Synopet Hond, kan veel voor uw hond betekenen. Het voordeel van een aanvullend diervoeder, is dat dit een natuurlijke benadering is: de hond merkt nauwelijks dat hij ‘behandeld’ wordt, maar de verbetering van de levenskwaliteit kan enorm zijn!

 

Honden worden blij van Synopet Hond

Honden houden van bewegen. Wanneer dat bij het klimmen van de jaren niet meer zoals vroeger gaat, zal dat moeilijk te accepteren zijn. Voor uw hond, maar ook voor u.
Daarom is er Synopet Hond. Dé kuur voor het behoud van gezonde gewrichten bij honden.

 

Wat is Synopet? Synopet is een unieke vloeibare Groenlipmosselkuur voor soepele gewrichten bij honden.

  • Synopet Hond bevat de vloeibare GLMax® Groenlipmossel, die alle ingrediënten van de Groenlipmossel nog in de oorspronkelijke samenstelling bevat.

  • Synopet Hond is 100% natuurlijk: het bevat Groenlipmossel (GLMax®), Curcumine (BCM-95®), biologisch Zwarte bes-blad, Vitamine D3 en Vitamine C. 

  • Synopet Hond is vloeibaar: u kunt het eenvoudigover het gewone voer verspreiden. Uw hond ziet dit als een sausje en merkt niet dat hij iets toegediend krijgt voor de gezondheid. Omdat Synopet vloeibaar is, worden de ingrediënten extra goed opgenomen en ziet u eerder resultaat. Ook kan vanwege de vloeibare vorm de dosering laag gehouden worden.

  • Synopet Hond is lekker: Synopet Hond smaakt en ruikt naar vis, dit vinden alle honden lekker. Uw hond zal het zien als een lekker extraatje.

 

GLMax® Groenlipmossel

Het meest opvallende ingrediënt in de gewrichtenformule is de vloeibare Groenlipmossel. Deze is van de allerhoogste kwaliteit: GLMax®. Dat betekent dat er niet met een droog poeder of extract wordt gewerkt, en dat er in het bereidingsproces geen gebruik wordt gemaakt van hitte. Door het koude proces blijven alle bestanddelen van de Groenlipmossel in hun oorspronkelijke samenhang en verhouding aanwezig. Dat is dus een zo natuurlijk mogelijke vorm, waarin de bestanddelen nog maximaal actief zijn.

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een bijzonder schaaldier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Daarom wordt dit gebied, de Marlborough Sounds, beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendlyseafoods’ van de wereld.

De Groenlipmoss

el (Perna canaliculus) is van nature een bron van Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. Ook bevat de Groenlipmossel furaanvetzuren en eiwitten. 

Bio-Curcumine (BCM-95®)

In de gewrichtenformule van Synopet wordt gebruik gemaakt van een Bio-Curcumine met een geoptimaliseerde opneembaarheid. Deze verbetering van de opneembaarheid komt tot stand via een natuurlijk proces: de essentiële olie van de Geelwortelwordt daarvoor gebruikt. Synopet maakt dus geen gebruik van polysorbaat of andere synthetische stoffen om de opname van Curcumine te versterken.

Curcumine (Curcuma longa) of Turmeric is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma, ook wel Geelwortel genoemd. Deze plant maakt deel uit van de Gemberfamilie. Curcumine is100% natuurlijk en wordt in India al eeuwen gebruikt vanwege de weldadige invloed op de gezondheid. Ook wordt het onder meer toegepast voor het kruiden van voedsel en als kleurstof voor kleding en voedingsmiddelen. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen, en daarmee ook op gewrichtskraakbeen. 

   

Zwarte bes-blad

In de gewrichtenformule van Synopet wordt biologisch Zwarte bes-blad gebruikt (SKAL-gecertificeerd). Dit heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

De Zwarte bes-plant (Ribes nigrum) staat erom bekend een bron van natuurlijke, gezonde stoffen te zijn. Het vruchtvlees van de bessen zelf, maar ook de pitten en de bladeren bevatten allerlei interessante componenten.

 

 

Overige ingrediënten van de gewrichtenformule

De gewrichtenformule bevat verder Vitamine C en Vitamine D3. Vitamine C ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen. Als extra ondersteuning voor het bewegingsapparaat is aan de formule ook Vitamine D3 toegevoegd.

Beoordelingen ()
Synopet Hond. 100 natuurlijk voor soepele gewrichten. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synopet Hond. 100 natuurlijk voor soepele gewrichten.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: