opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Orbiloc Dog Dual. 100% Waterdicht veiligheids(honden)lampje, zichtbaar tot 5 kilometer !

Artikelnr: 640
(Prijs excl. btw) 20,04
24,25
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Orbiloc Dog Dual.

 

Orbiloc Dog Dual is een hondenlicht van sublieme kwaliteit.

Het verzekerd u en uw hond van zichtbaarheid in het schemer en donker tot een afstand van 5 kilometer.

De Orbiloc is lichtgewicht en uiterst plat. Dit hondenlicht is geschikt voor kleine en grote honden en voor u zelf.

 

Orbiloc is hét professionele veiligheidslampje voor honden en diereneigenaren.

Het lampje is oorspronkelijk ontworpen voor het leger, waar ze ook nog steeds worden gebruikt.

Het weegt weinig en kan eenvoudig aan een jas of hondenhalsband worden bevestigd.

Het heeft een knipperende en een constante stand en is verkrijgbaar in geel, groen, blauw, rood, roze, paars en wit.

 

Uw hond laten opvallen in het donker? Het kan met de Orbiloc Pet Safety Light, deze is tot wel 5 km zichtbaar!

Het Orbiloc veiligheidslampje is licht van gewicht, makkelijk te bevestigen, waterdicht en geschikt voor alle dieren.

Met de Orbiloc valt uw hond gegarandeerd op in het donker!

 

Zichtbaarheid:

Zonder reflectoren zien automobilisten u en uw hond pas op 25 meter afstand. Met reflectoren van hoge kwaliteit zijn u en uw hond zichtbaar op een afstand van 150 meter, waardoor automobilisten nog de kans hebben te reageren. Met de the Orbiloc Safety Light kunnen automobilisten u en uw hond zien op een afstand van 5 km!

Heeft u een hond met lange haren en valt een normaal ledlampje niet op doordat zijn haar er overheen zit. Met de Orbiloc heeft u daar geen last meer van. Het Orbiloc hondenlampje is zo opvallend dat het zelfs te zien is door de haren heen.

 

Met nieuw en verbeterd specifiek lens ontwerp. Het unieke lensontwerp zorgt ervoor dat het licht zichtbaar is tot een hoek van 270 graden, en zo bent u of uw hond van elke kant zichtbaar. De Orbilic dog dual staat op kop als het aankomt op zichtbaarheid! Met de LED-technologie en unieke lensontwerp is het licht zichtbaar tot een afstand van 5 km! De kracht van het licht zorgt ervoor dat het reflecteerd in de omgeving, zodat het licht zichtbaar is ook als het niet direct op u gericht is.

 

Waterdicht:

Orbiloc Safety Light voor honden is abosluut waterdicht (getest op 100 m diepte!) . 
Zonder problemen kunt u in de regen wandelen, of uw hond kan er mee zwemmen.

 

Kwaliteit:

De orbiloc is gemaakt van praktisch onverwoestbaar robuust en slagvast kunststof, wat inhoud dat er een gewicht van maximaal 100 kg op kan staan en de ledlamp niet kapot zou gaan.

 

Ontwerp:

Orbiloc Safety Light voor honden is ontworpen voor en gebruikt door het leger, en is grondig getest en zeer robuust.

 

Bevestigen:

U kunt uw Orbiloc Safety Light op twee manieren bevestigen: met behulp van het bijgeleverde klittenband of met de clip.

 

Batterij:

De batterij die bij de Orbiloc geleverd wordt gaat ca. 250 uur mee.

 

Kenmerken Orbiloc Dog Dual

 • De Orbiloc Dog Dual is zichtbaar tot 5 km.

 • Waterdicht tot 100 meter

 • Schokbestendig - kan tot 100 kg aan

 • 3 jaar garantie

 • 2 functies - constant en knipperend

 • Langdurige levensduur batterij - 100 uur continu en 250 uur knipperend

 • Speciefiek lensontwerp zichtbaar in een grote hoek van 270 graden

 • Geschikt van + 50 tot - 40 graden Celcius.

 

Eigenschappen Orbiloc Dog Dual

 • Blauwe heldere Leds van de nieuwste generatie voor een hondenlampje met de beste zichtbaarheid

 • Ultra lichtgewicht van slecht 10 gram

 • Klein formaat van 32 mm doorsnee en 11 mm hoog

 • Siliconen omhulsel

 • Knipperend 250 uur brandtijd  en continu 100 uur brandtijd

 • 6 flexibele siliconenbandjes in 3 maten af te stellen

 • 2 Luumis per verpakking, inclusief batterij om rondom te worden gezien

 • Batterijen makkelijk te vervangen

 

Kleuren Orbiloc Dog Dual

De Orbiloc Dog Dual is er in 5 kleuren. De keuze van de kleur is afhankelijk van het moment waarop u hem gebruikt en de weercondities. Daarnaast laat u uw hond opvallen doormiddel van een kleur of u stemt de kleur af op de hondenriem of het hondentuig.

 

 • Geel: 

Goed zichtbaar in Nevel of mistig weer. Geel wordt dan het snelst opgemerkt. In het verkeer wordt geel ook geassocieerd met waarschuwingsborden en wegwerkzaamheden. Hierdoor vertragen automobilisten automatisch.

 • Rood:

Rood is de kleur van het gevaar. Iedere verkeersdeelnemer besteed meer aandacht aan de kleur rood.

 • Blauw:

Blauw valt op in het verkeer. Het heeft een preventief effect. Blauw wordt herkent als de kleur van politie en van ongevallen. Chauffeurs letten automatisch beter op zodra ze deze heldere kleur zien.

 • Wit:

Wit licht reist sneller dan gekleurd licht. Dit zorgt ervoor dat het licht ook goed te zien is. Ook als deze door een dikke acht heen moet schijnen. Zelfs dan is het licht nog van veraf te zien.

 • Groen:

Groen heeft een kalmerend effect. De groene kleur is het beste te zien. Ook is deze kleur ook goed te zien in fel zonlicht en bij helder weer.

 

Van veraf zichtbaar

Orbiloc Dog Dual is de meest zichtbare hondenlamp. De LED-Technologie en ulieke lensontwerp is het licht van deze Dog Dual tot een afstand van maarliefst 5 kilometer zichtbaar. Dit hondenlampje is vanuit bijna elke hoek goed tezien. De Dog Dual is fel en reflecteert in de omgeving. Zo is het licht zichtbaar ook al is het niet direct op u gericht.

 

100% waterdicht

Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en biedt de hond de mogelijkheid om te zwemmen of in de sneeuw te spelen. Dit hondenlampje is IPX8 goedgekeurd. IPX geeft aan hoever het artikel bestand is tegen waterdruppels, regen en onderdompeling. De Orbiloc hondenlamp heeft de hoogste niveau. Dit houdt in dat het licht onderdompeling in het water verdraagt tot zeker 100 meter.

 

Schokbestendig hondenlampje

De Orbiloc Dog Dual kan tegen een stootje. En wel meer dan een stootje. Tot wel 100 kg is geen probleem voor dit leuke hondenlampje. Uitstekend geschikt voor wildebrassen, grote en zware honden die wild en hard kunnen spelen. Door de Led verlichting is dit hondenlampje niet bestand tegen drukveranderingen, vibraties of schokken. Het hondenlampje kan tegen vallen, gooien of erop stappen. De Orbiloc Dog Dual is diverse keren getest en blijven functioneren ook bij temperaturen van 140 tot 50 graden.

 

Knipperend of contant brandend

De Orbiloc Dog Dual heeft 2 mogelijkheden. Constant branden of knipperend. Een beweging wordt sneller waargenomen, waardoor het knipperend lampje sneller wordt opgemerkt.  Een constant brandend lampje is makkelijker bij het bepalen van afstand en positie. Ideaal voor gebruik in het verkeer. De duurzame batterij gaat 100 uur mee bij een contante lamp en 250 uur bij een knipperlicht.

 

Eenvoudig te bedienen

De Orbiloc Dog Dual hondenlamp is makkelijk te bedienen en eenvoudig te wisselen van knipperend naar constant licht. U draait het lampje naar links of naar rechts tot u de juiste functie heeft. Op de lens staat aangegeven welke kant u op moet draaien.

 

Inclusief bevestiging

De Orbiloc hondenlamp kan direcht aan de halsband worden bevestigd. Haal de halsband eenvoudig door de Orbiloc gesp heen. De Orbiloc kan op elke halsban van 24 mm breed en 4 mm dik. Voor grotere en bredere halsbanden maakt u gebruik van de Orbiloc Rubber Strap. De flexibilieit en wrijving van de Strap garandeert een uitstekende bevestiging van het hondenlampje aan de halsband maar ook aan hondentuigjes of hondenriemen.

 

Ook voor baasjes

De Orbiloc is er niet alleen voor aan de halsband of hondenriem. Maar ook uitstekend geschikt voor bv wandelen of hardlopen in het donker.

 

Veiligheidslamp voor de hond of uzelf, met 3 jaar garantie!

 

Het Orbiloc Dog Dual Pet Safety Light is licht van gewicht en slechts 32 mm doorsnede en 11 mm hoog.

 

100% Waterdicht:

Orbiloc Dog Dual  voor honden is abosluut waterdicht (getest op 100 m diepte!) . 
Zonder problemen kunt u in de regen wandelen, uw hond kan er zelfs mee zwemmen.

 

Kwaliteit:

De orbiloc is gemaakt van praktisch onverwoestbaar robuust en slagvast kunststof, wat inhoud dat er een gewicht van maximaal 100 kg op kan staan en de ledlamp niet kapot zou gaan.

 

Ontwerp:

Orbiloc Dog Dual voor honden is ontworpen voor en gebruikt door het leger, en is grondig getest en zeer robuust.

 

Batterij:

De batterij die bij de Orbiloc geleverd wordt gaat ca. knipperend 250 uur mee, en constant licht 100 uur. 

 

Batterij op? Nieuwe strip nodig, of wilt u graag de handige clip bevestiging bestellen? Deze kunt u voordelig op onze website bestellen, klik hier.

 

Bevestigen:

Orbiloc dog dual kan direct aan de halsband vastgemaakt worden, door de halsband door de gaten van de gesp heen te halen. Deze kan op elke standaard halsband gebruikt worden van 24 mm breed en 4 mm dik. Voor grotere of bredere halsbanden kunt u gebruik maken van de Orbiloc rubber strap die meegeleverd wordt. De flexibiliteit en wrijving van de strap garandeert een perfecte bevestiging van de Orbiloc aan alle halsbanden, tuigen en lijnen.

 

Gebruiksvriendelijk:

De Orbiloc dog dual is eenvoudig te bedienen, u kunt eenvoudig wisselen van knipperlicht naar constant. Dit doet u door naar links of rechts te draaien tot u de juiste functie heeft. De knipper en en constant licht stand staan aangegeven op de lens.

 

3 jaar garantie:

De garantie regelt u zelf, snel, simpel, en eenvoudig via de website van Orbiloc die staat aangegeven op het mee geleverde garantie boekje. Mocht er een defect zijn tijdens de 3 jaars periode, neem direct contact op met Orbiloc.

 

 

Beoordelingen ()
Orbiloc Dog Dual. 100% Waterdicht veiligheids(honden)lampje, zichtbaar tot 5 kilometer ! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Orbiloc Dog Dual. 100% Waterdicht veiligheids(honden)lampje, zichtbaar tot 5 kilometer !


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: