opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

NAF Appelazijn / Apple Cider Vinegar.

Artikelnr: 668

Appelciderazijn wordt gebruikt om de algemene gezondheid en vitaliteit te ondersteunen, ongepasteuriseerd, alle natuurlijke gezondheid.

(Prijs excl. btw) 13,72
14,95

NAF Appelazijn / Apple Cider Vinegar

  • 2.5Ltr.
  • 5Ltr. (+ €7,00)
  • 25Ltr. (+ €85,05)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

NAF Appelazijn / Apple Cider Vinegar.
 

NAF Apple Cider Vinegar draagt bij aan de algehele gezondheid en vitaliteit van uw paard of pony. De appelazijn in dit product is niet gepasteuriseerd, hierdoor zijn de natuurlijke voedingsstoffen behouden gebleven.
 

NAF Apple Cider Vinegar is een goede bron van vitamine A en C en de mineralen calcium en fosfor. Het wordt gebruikt om de algemene gezondheid en vitaliteit te ondersteunen en is een traditionele benadering voor vroege stadia van problemen met de gewrichtsfunctie. Onderhoud ook de conditie van de vacht.
 

NAF's Apple Cider Vinegar is ongepasteuriseerd, wat betekent dat het alle natuurlijke goedheid behoudt - bekend als de 'Moeder' - ontdaan door het pasteurisatieproces van massaal geproduceerde alternatieven. De 'moeder' kan verschijnen als troebel of draadachtig materiaal, dat van nature voorkomt in de appelciderazijn.
 

NAF Apple Cider Vinegar wordt gemaakt van de hele appel en is op een natuurlijke wijze gegist. Appel Azijn is rijk aan vitaminen en mineralen en wordt veel gebruikt voor de algemene weerstand en conditie. 
Het enige ingrediënt in appelciderazijn zijn hele appels en ze zijn van nature gefermenteerd. Het sap van de appels fermenteert, waardoor alcohol en dus cider ontstaat. Zodra er lucht in deze wijn komt, verandert deze in azijn. Appelciderazijn is dan ook een heel natuurlijk product waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd.

Ondersteunt een gezonde eetlust. 


 

DOSERING:
paarden 150ml. per dag.
pony's 75ml. per dag.
 

NAF APPELAZIJN / APPLE CIDER VINEGAR

 NAF Apple Cider Vinegar 2.5Ltr.

€    14,95

 NAF Apple Cider Vinegar 5Ltr.

€    21,95

 NAF Apple Cider Vinegar 25Ltr.

€  100,00

Analyse:
Eiwit <1%
Ruwe celstof <1%
Vocht 98,6%

Beoordelingen ()
NAF Appelazijn / Apple Cider Vinegar. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NAF Appelazijn / Apple Cider Vinegar.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items