opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Emax Pet Remedy Verwarmingsmat

Artikelnr: R0479410
(Prijs excl. btw) 49,55
59,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Emax Pet Remedy Verwarmingsmat 

 

De Pet Remedy warmtemat zorgt ervoor dat (zieke) dieren een comfortabele plaats hebben om te liggen. Deze mat is constant 30 tot 35 °C, en bevat 2 ingebouwde thermostaten, voor extra veiligheid.

Het snoer 2,7 meter lange is extra veilig, zodat het dier het niet zomaar door kan bijten. Daarnaast is hij makkelijk los te koppelen, om deze door de tralies te kunnen halen.
 

De Pet Remedy Verwarmingsmat is een elektrisch verwarmde mat die zorgt voor een heerlijk warme plek voor dieren die bijvoorbeeld moeten herstellen van een operatie. De aangename temperatuur van de Pet Remedy Verwarmingsmat helpt uw dier op temperatuur te komen en/of te blijven. Ook voor oudere dieren met artrose of voor dieren die zichzelf niet zo goed meer warm kunnen houden is de mat een uitkomst. De Pet Remedy Verwarmingsmat is geschikt voor alle huisdieren die behoefte hebben aan wat extra warmte. De mat kan gebruikt worden voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en reptielen. 
 

Hoe gebruikt u de verwarmingsmat?

De mat kunt u in de mand of de bench van uw dier leggen. Het snoer kunt u eenvoudig losmaken van de mat en bijvoorbeeld door de tralies van het verblijf leiden. Let er wel op dat uw huisdier niet gemakkelijk bij het snoer kan komen. U kunt eventueel een kleedje over de mat leggen, zodat uw dier extra comfortabel ligt. De mat geeft constant warmte af en warmt op tot een temperatuur tussen de 30 en 35°C. Door de ingebouwde thermostaten is de verwarmingsmat extra veilig in gebruik en kan de mat continu ingeschakeld blijven. Het snoer van de mat is beveiligd; uw dier kan dit dus niet zomaar doorbijten. De mat werkt met een 12 volt adapter. Het kost slechts 15 watt om de mat in werking te houden, hij is dus erg zuinig in gebruik! 
 

Afmeting van de mat: 42 x 38 cm. Lengte van het snoer: 2,7 meter 

Beoordelingen ()
Emax Pet Remedy Verwarmingsmat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Emax Pet Remedy Verwarmingsmat


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items