opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Cleanround Safe Hands Hand Sanitiser 50ml. 99,9999% effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels..

Artikelnr: 708-1
(Prijs excl. btw) 5,46
5,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Cleanround Safe Hands Hand Sanitiser 50ml.

CLEANROUND SAFE HANDS SANITISER

     
50ml.  €   5.95    
1ltr. NAVULLING  € 30.95

 

Voor de meest effectieve verdediging tegen de superbacteriën van vandaag is goede handhygiëne essentieel om vrij te blijven van de dreiging van infectie. 99,9999% effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels en sporen. Veilig, snel en makkelijk te gebruiken.

 

BEWEZEN SPORICIDAL

  • CleanRound handdesinfectie is 99,9999% effectief tegen bacteriën

  • Zeer effectief tegen virussen, schimmels en sporen

  • Veilig, snel en makkelijk te gebruiken

  • Geparfumeerd

 

CleanRound Antibacterial Hand Sanitiser is het meest geavanceerde ontsmettingsmiddel dat er is. Wetenschappelijk getest om op natuurlijke wijze potentiële schadelijke virussen, bacteriën, schimmels en andere microben te verwijderen en uit te roeien.

 

 

Voor de meest effectieve verdediging tegen de superbacteriën van vandaag is goede handhygiëne essentieel om vrij te blijven van de dreiging van infectie. Met CleanRound handontsmettingsmiddel kunt u uzelf en anderen beschermen tegen deze bacteriën.

  •  

Een enkele pompverstuiver van CleanRound Hand Sanitiser levert een afgemeten en effectieve hoeveelheid ontsmettingsmiddel aan uw handen. En in tegenstelling tot gelproducten, droogt CleanRound Sanitiser snel zodat u door kunt gaan met het leven zonder een spoor achter te laten.

 

Wrijf het ontsmettingsmiddel grondig in de handen, gebruik het na en tussen de handwasbeurten om de handhygiëne te behouden, waardoor het risico op verspreiding van infecties wordt verkleind.

 

CleanRound zet zich in om van de wereld een schonere plek te maken voor toekomstige generaties, CleanRound is tegen dierproeven.

Beoordelingen ()
Cleanround Safe Hands Hand Sanitiser 50ml. 99,9999% effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels.. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cleanround Safe Hands Hand Sanitiser 50ml. 99,9999% effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels..