opc_loader

Wensenlijst

Keep-Well Poultry. Tonic voor pluimvee en eenden, ter bevordering van de weerstand en gezondheid.

Artikelnr: 505-1
(Prijs excl. btw) 18,30
19,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Keep-Well Poultry.

 

Verpakking   Prijs

     Aantal

 Doseringen

 Prijs per dag

    per kip

 

250gr

 € 19,95

     100

  € 0,20  

750gr.

 € 43,95

     300

  € 0,15
1.5kg.  € 79,95      600   € 0,13

 

Keep-Well is de natuurlijke tonic van de makers van Verm-X.

 

Het is een gepelleteerde formulering

voor het bevorderen en behouden van

de algemene gezondheid en

ondersteuning van de weerstand bij

pluimvee.

 

Met een effectieve mix van zeven kruiden, waaronder Ginseng en Echinacea plus calcium, zonnebloemolie en zeewiermeel - met 100% natuurlijke actieve ingrediënten, is het niet nodig om te stoppen met het eten van eieren tijdens gebruik.

 

Keep-Well is veilig en effectief in gebruik op alle pluimvee, maar is bijzonder populair gebleken bij het recupereren van ex-legbatterijkippen. Met het hoge calciumgehalte van Keep-Well is het in staat vogels te helpen een goede gezondheid te behouden, maar ook te helpen bij de productie van eieren, waarbij ook problemen als zachte eierschalen (windeieren).

 

Keep-Well is verkrijgbaar in een gepelletiseerde vorm en wordt als een topdressing over het normale voer van uw vogels gevoerd. Keep-Well kan gedurende een periode van 2-4 weken worden gevoerd of het hele jaar door elke dag worden gevoerd als een algemene tonic die bijdraagt ??aan het behoud van goede, gezonde en productieve vogels. Volledige voedingsinstructies worden op de verpakking getoond.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Elke vogel zou 2,5 g per dag nodig hebben, wat zou uitkomen op 12,5 g voor 5 of 25 g voor 10 vogels. Elke verpakking wordt geleverd met volledige voerinstructies en een schep waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

 

250 gr is genoeg voor 4 vogels gedurende 25 dagen
750 gr is genoeg voor 12 vogels gedurende 25 dagen
1,5 kg is genoeg voor 24 vogels gedurende 25 dagen

 

Samenstelling: Tarwemeel, tarwevoedermeel, kalksteenmeel, boerenwormkruid, ginseng, brandnetel, knoflook, kaneel, zeewiermeel, zonnebloemolie, echinacea purpurea, echinacea angustifolia, dicalciumfosfaat.

 
Beoordelingen ()
Keep-Well Poultry. Tonic voor pluimvee en eenden, ter bevordering van de weerstand en gezondheid. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keep-Well Poultry. Tonic voor pluimvee en eenden, ter bevordering van de weerstand en gezondheid.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: