opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Smart Grooming Deep Purple Whitening Shampoo. Voortreffelijke shampoo voor witte paarden.

Artikelnr: 584-1
(Prijs excl. btw) 9,46
11,45
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Smart Grooming Deep Purple Whitening Shampoo.

 

Onderscheid u van de rest met onze gloednieuwe Deep Purple Whitening Shampoo.

Onze formule neutraliseert en verwijdert gele verkleuring en andere vlekken op wit/grijze vachten zonder het haar of de huid te beschadigen.

 

Met een ontspannende lavendelgeur maakt deze shampoo het baden tot een luxueuze ervaring en maakt paarden witter als wit.

 Kan worden verdund voor algemeen wassen of zo uit de fles bij hardnekkige vlekken. 

Gebruik voor zeer gele staarten zo uit de fles en direct op de staart. Het kan nodig zijn om meerdere keren te wassen in de week voorafgaand aan een show. Wrijf het haar samen en schuim goed in, laat het een paar minuten staan, spoel het en herhaal. Draai de staart om het ergste water eruit te krijgen en breng dan de Super Shine-lotion van Smart Grooming aan of spuit in "Tame the Mane". Poets voorzichtig uit en laat drogen. Dit beschermt het haar tegen verdere vlekken.

 

"Dit is de beste shampoo ooit! Een must voor eigenaren van grijze en witte paarden! Ik zou het moeten weten, ik heb er 14 die constant buiten leven!" - Lucinda McAlpine.

 

"Aan al diegenen onder u die deze shampoo overwegen, koop het gewoon, u zult niet teleurgesteld worden.

Ik heb vier bonte paarden. Deze shampoo is zonder twijfel de beste die ik ooit heb gebruikt, de resultaten zijn fenomenaal. Ik sluit dit af met Smart Grooming’s Tame the Mane en het heeft mijn leven zo gemakkelijk gemaakt dat het niet alleen werkt op de dag dat je het paard wast, ik spray de Tame the Mane en het verdrijft vuil tussen wasbeurten. Als je aarzelt om het te gebruiken of te kopen, wees dan gerust, je zult versteld staan ??!! "- Michele Cooper.

 

"Het is fantastisch, ik gebruik het op mijn ruin, hij is rose grijs, het is dus nodig dat de witte stukjes heel wit zijn of hij ziet er gewoon vies uit!

Ik heb een erg gevoelige huid en ik heb hier geen probleem mee, als het voor mij werkt, vertrouw ik het op mijn paard. "- Amanda Birch.

 

SMART GROOMING DEEP PURPLE WHITENING SHAMPOO:

500ml. ( € 11.45)

5Ltr.     ( € 49.95)

Beoordelingen ()
Smart Grooming Deep Purple Whitening Shampoo. Voortreffelijke shampoo voor witte paarden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Smart Grooming Deep Purple Whitening Shampoo. Voortreffelijke shampoo voor witte paarden.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: