opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Unique-Horn Natural Hoof Clay 600gr.

Artikelnr: 723-1

Ter bescherming tegen mest en urine, voor gezonde hoeven.

(Prijs excl. btw) 17,26
20,89
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Unique-Horn Natural Hoof Clay 600gr.

Voor gezonde hoeven en stralen. Ter bescherming tegen mest en urine.
De Unique-horn Natural Hoof Clay kan helpen bij de ondersteuning bij rotstraal, witte lijn problemen en gaten in de hoeven. Bovendien vormt het een natuurlijke barrière aan de onderkant van de hoef ter bescherming tegen de negatieve invloeden van mest en urine op de hoef.

De klei is een fantastisch natuurlijk verzorgingsproduct te gebruiken bij diverse hoefproblemen en ter voorkoming hiervan. Het grote voordeel van de klei ten opzichte van veel andere producten is dat het product goed op de hoef blijft plakken en naast zijn actieve werking tegen hoefproblemen ook een fysieke barrière vormt tegen vocht en de negatieve invloeden van mest en urine.

  • Behoud en herstel van hoefgezondheid.

  • Ondersteuning bij een vochtige straal, slechte witte lijn en hoefbeschadiging.

  • Bescherming tegen mest en urine.

  • Bij paarden, pony’s en ezels.

Gebruiksaanwijzing
Maak de hoef goed schoon en droog. Een ruime hoeveelheid Unique-horn Natural Hoof Clay op onderkant van de hoef aanbrengen. Smeer vooral de straal en witte lijn met een voldoende dikke laag Unique-horn Natural Hoof Clay in. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen.

Bij gebruik van Unique-horn Natural Hoof Clay voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week de klei op de schone, droge hoef aan te brengen.

Bij hardnekkige problemen kan Unique-horn Natural Hoof Clay effectief gecombineerd worden met Unique-horn Silver Hoof Liquid.


Ingrediënten
Demiwater, diatomeeënaarde, Franse klei, zinkoxide, honing, propolistinctuur, een uniek compositum van drie etherische oliën.


Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten verpakking op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

Beoordelingen ()
Unique-Horn Natural Hoof Clay 600gr. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Unique-Horn Natural Hoof Clay 600gr.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items