opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Keratex Nailhole desinfectant Damage Repair 200ml. Tegen problemen in de nagelgaten.

Artikelnr: B4836

Keratex Nail Hole Damage Repair, een sterk doordringende en reinigende vloeistof om schade rond (oude) nagelgaten door barsten en breken te herstellen

(Prijs excl. btw) 20,24
24,49
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Keratex Nailhole Desinfectant Damage Repair 200 ml.


NAGELGAT DESINFECTANT, WERKT TEGEN DE ´WITTE LIJN´ZIEKTE.


Ontwikkeld op verzoek van hoefsmeden en dierenartsen die een vloeistof nodig hadden die diep in oude hoefnagelgaten kon worden aangebracht.
Deze vloeistof moest door het omliggende weefsel doordringen vanaf waar de hoefnagel in de hoef komt tot waar hij er bij de hoefwand er weer uit komt.
Na grondig onderzoek is Keratex Nail Hole Disinfectant ontwikkelt.
Deze innovatieve doordringende vloeistof brengt speciale desinfecterende stoffen in horn en het ´witte lijn´ weefsel rondom de hoefnagelgaten en moet gebruikt worden om het ´witte lijn´ weefsel in een gezonde conditie te houden.


Omdat de meeste problemen die de hoef capsule aantasten veroorzaakt worden door een verstoring van de structuur, zoals het verweken of verzachten door urine of water is het van essentieel belang om de hoeven vrij van schimmels en bacterién te houden.
Keratex Nail Hole Disinfectant versterkt tevens hoorn om oude hoefnagelgaten heen om scheuren in dit kwetsbare gebied tegen te gaan.

Keratex Nail Hole Damage Repair is een zeer handig artikel voor je poetskit. Gebruik met de speciaal ontworpen nauwkeurige tuit om de vloeistof in nieuwe, oude, of problematisch uitziende nagelgaten te spuiten, om ze te spoelen met deze instant reinigende en reparerende oplossing. Als je de nagelgaten onder water hebt gezet, gaat de vloeistof aan het werkt, spoelt en repareert de nagelgaten, en reinigt en verhard zowel de binnenzijde als het punt waar de nagel de hoef binnenkwam, er voor zorgend dat schade, gaten of scheuren zich niet verder ontwikkelen, en niet omhoog op de hoef uitscheuren. Dit product is zeer effectief op hoeven die last hebben van problemen op de plek rondom de nieuwe en oude nagelgaten.


GEBRUIK VAN KERATEX NAIL HOLE DISINFECTANT.
- Opbrengen op schone, droge hoeven. - Voor een preventieve werking 2x per week opbrengen.
- Bij infecties 1 - 2x per dag opbrengen.
 

Beoordelingen ()
Keratex Nailhole desinfectant Damage Repair 200ml. Tegen problemen in de nagelgaten. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keratex Nailhole desinfectant Damage Repair 200ml. Tegen problemen in de nagelgaten.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: