opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

NAF EnerG. Optimaliseert de bloedwaarden en zorgt voor betere prestaties van sportpaarden.

Artikelnr: 003-043

NAF EnerG draagt bij aan een goed energieverbruik en goede prestaties, een ideaal supplement om toe te dienen na inspanningen die leiden tot lage bloedwaarden en vermoeidheid. 

(Prijs excl. btw) 27,48
29,95

NAF EnerG

  • 2ltr.
  • 5ltr. (+ €31,54)
Zet op wensenlijst
Beschrijving
NAF ENERG

 NAF EnerG 2ltr.

€  29,95

 NAF EnerG 5ltr.

€  61,49

NAF EnerG.

Ondersteunt goede bloedwaarden en draagt bij aan betere prestaties van sportpaarden. Ook geschikt voor paarden met lage bloedwaarden en flegmatieke paarden. speciaal gemaakt voor sportpaarden die veel uithoudingsvermogen nodig hebben.

EnerG draagt bij aan een goed energieverbruik en goede prestaties. Het is een ideaal supplement om toe te dienen na inspanningen die leiden tot lage bloedwaarden en vermoeidheid.  Bevat hogere concentraties ijzer, koper en zink dan alle andere verkrijgbare supplementen!

Om optimaal te kunnen presteren neemt de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen toe. Het is algemeen bekend dat er bijvoorbeeld extra behoefte is aan elektrolyten die verloren gaan door zweten. Daarnaast is er een verhoogde behoefte aan ijzer. IJzer is belangrijk voor de aanmaak van de rode bloedlichaampjes. De eerste verschijnselen van een ijzertekort zijn vermoeidheid en afnemende prestaties. Langdurig ijzertekort kan leiden tot bloedarmoede. Door een supplement te voeren wat rijk is aan ijzer wordt een eventueel tekort voorkomen en kan het paard goed blijven presteren.

EnerG is niet alleen rijk aan ijzer; het bevat ook andere ingrediënten als koper en zink die belangrijk zijn voor een optimaal energiemetabolisme. Koper is nodig voor de opname van ijzer. Zink speelt een belangrijke rol bij meer dan tweehonderd verschillende enzymreacties in het lichaam. Daarnaast is EnerG rijk aan B-vitamines. Deze B-vitamines zijn erg belangrijk voor sportpaarden; B-vitamines helpen bij het opnemen en omzetten van koolhydraten, eiwitten en vet. Een tekort aan B-vitamines leidt o.a. tot vermoeidheid en een verminderde werklust. EnerG bevat ook Vitamine K; deze vitamine ondersteunt de werking van Vitamine C.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Paarden
Na intensieve arbeid: 60 ml per dag
Onderhoudsdosering: 30 ml per dag

Pony's 
Na intensieve arbeid: 45 ml per dag
Onderhoudsdosering: 15-30 ml per dag

Goed schudden voor gebruik.

Wordt geleverd met een maatschepje van 15 ml.

Enige schifting is normaal bij natuurlijke producten.
Door de heerlijke pepermuntsmaak is EnerG ook geschikt voor lastige eters!
Kan veilig en langdurig aan ieder rantsoen worden toegediend.

2 liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dag voldoende voor ca. 66 dagen.
 
Samenstelling
Water, Maiszetmeel (voorgestijfseld).

Toevoegingsmiddelen (per liter)
- Spoorelementen: Kopersulfaat, pentahydraat E4 (3810 mg koper), IJzersulfaat, monohydraat E1 (15000 mg ijzer), Zinksulfaat, monohydraat E6 (6650 mg zink)
- Vitamines: Panthotheen zuur (686 mg), Foliumzuur (96 mg). Niaciamide (4000 mg), Vitamine B1 (1060 mg), Vitamine B12 (10 mg), Vitamine B2 (866 mg), Vitamine B6 (1950 mg), Vitamine K (120 mg).
- Smaak: Pepermunt tinctuur (<0,5%)

Belangrijkste ingredienten per 30 ml
450 mg IJzer
114 mg Koper
200 mg Zink
260 mg vitamine B-Complex

Bewaaradvies
Afgesloten bewaren op een koele, droge plek bij kamertemperatuur.

Overig
Aanvullend diervoeder voor paarden.
Uitsluitend bedoeld voor gebruik bij paarden.

ANALYSE:

Proteïne

< 1%

Olie

< 1%

As

3.6%

Vezels

< 1%

Vocht

75.3%

Beoordelingen ()
NAF EnerG. Optimaliseert de bloedwaarden en zorgt voor betere prestaties van sportpaarden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NAF EnerG. Optimaliseert de bloedwaarden en zorgt voor betere prestaties van sportpaarden.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: