opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

NAF ProFeet LIQUID..

Artikelnr: 001-268

Vloeibaar voedingssupplement voor sterkere en gezonde hoeven, met ondermeer MSM, Biotine en anti-oxidanten.

(Prijs excl. btw) 39,90
43,49

NAF ProFeet LIQUID

 • 1ltr.
 • 2ltr. (+ €38,00)
 • 5ltr. (+ €151,00)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

NAF ProFeet LIQUID
 

 • vloeibaar supplement voor sterkere en gezonde hoeven

 • ontwikkeld door dierenartsen en goedgekeurd door toonaangevende hoefsmeden

 • ter bevordering van de hoefgroei en voorkomt gescheurde en broze hoeven

 • bevat belangrijke voedingsstoffen, zoals biotine, methionine, zwavel, zink, vitamine-complexen en mineralen

 • bijzonder geschikt voor paarden die veel op stal staan, zwaar belast worden of slechte hoeven hebben

 • zorgt bovendien voor een glanzende en gezonde vacht

 • kan eenvoudig door het voer worden gemengd

 • voor optimaal resultaat minimaal 12 weken achtereenvolgens gebruiken


NAF`s Five Star ProFeet vloeibaar is een geconcentreerd, snel werkend supplement in vloeibare vorm, zeer smakelijk en makkelijk in het gebruik ter ondersteuning van gezonde hoeven.
Goedgekeurd door hoefsmeden en dierenartsen als een natuurlijke voedings formule om elk tekort in het dieet voor gezonde hoeven aan te vullen.

* Bevat anti-oxidanten ter ondersteuning van de leverfunctie - noodzakelijk voor hoge kwaliteit horngroei.
Optimale dagelijkse hoeveelheden Biotine, ongeëvenaard niveau MSM, een uitgebreid reeks aminozuren - inclusief Methionine en lysine, essentiele vetzuren en een complex aan vitamines en mineralen.


'Geen hoef, geen paard' moet echter gelezen worden als 'Geen lever, geen hoef, geen paard', bescherming met voedingsmiddelen tegen broze voeten begint met de ondersteuning van dit meest vitale orgaan.
Als het lichaams eigen natuurlijke antioxidant is de taak van de lever om vrije radicalen gifstoffen te spoelen uit het systeem.
Wanneer het systeem benadrukt wordt is een gecompromitteerde leverfunctie als eerste gezien in het grootste orgaan van het lichaam, de huid en hoeven.
NAF ProFeet vloeibaar is uniek omdat het zich concentreert op de totale systemische ondersteuning, door het verstrekken van uit nature afkomstige antioxidanten voor de leverfunctie, die werken in synergy met specifieke voedingsbehoeften voor de hoeven..


Zoals in de natuur is synergie overal, en als de juiste, natuurlijk afkomstig voedingsstoffen samen werken is een aanvulling groter dan de som van zijn onderdelen het resultaat.
De natuurlijke anti-oxidant mix in ProFeet is wetenschappelijk geverifieerd om te voorzien in unieke niveaus van antioxidanten.
Traditioneel wordt 15mg Biotine daags aanbevolen voor de gezondheid van de hoeven, maar het is nu geacht boven dat te liggen, en het is belangrijk dat de grootte van het paard wordt gemeten om een optimaal niveau te bieden zonder afval.


NAF ProFeet Liquid voorziet in het optimale niveau van biotine die vandaag beschikbaar zijn, en kan eenvoudig worden aangepast aan de grootte van het paard.
Een brede mix van aminozuren, met inbegrip van methionine en lysine, zijn opgenomen om de assimilatie van eiwitten, zoals de opbouw van hoefhoorn te ondersteunen.
Essentiële vetzuren ondersteunen een glanzende vacht en conditie van de hoeven, terwijl een brede basis van vitaminen en mineralen de algemene gezondheid en vitaliteit onderhouden.
Van bijzonder belang voor de hoef is zwavel ’vandaar de geur van warm beslaan’.
Pro-Feet vloeibaar voorziet in MSM, een natuurlijke bio-beschikbare vorm van zwavel, in een onovertroffen niveau.
Pro-Feet vloeibaar is een gemakkelijk te gebruiken, goed opneembare vloeibare vorm waardoor nutritionele ondersteuning komt waar het nodig is.

DOSERING NAF PROFEET LIQUID:

NAF Pro Feet Liquid
Gewicht paard Aanvangsdosering   Onderhoudsdosering
Pony 15 ml ( gegarandeerde inname Biotine 15mg.) 10 ml
400 - 600 kg 25 ml ( gegarandeerde inname Biotine 25mg.) 15 ml
> 600 kg 30 ml ( gegarandeerde inname Biotine 30mg.) 15 ml

Goed schudden voor gebruik.
Door het voer mengen.
 

NAF PROFEET LIQUID

 NAF Profeet LIQUID 1ltr.

€   43,49

 NAF Profeet LIQUID 2ltr.

€   81,49

 NAF Profeet LIQUID 5ltr.

€ 194,49


ANALYSE:
Proteïne 5.4%, Vezels >1%, Vocht 66.6%, Olie >1%, As 1.1%.

BESTANDDELEN:
Water, Methyl sulfonyl methaan, L-lysine HCl (39 g / L lysine), vitamine C (40.000 mg / L), methionine (30g / L), Producten van zaden en vruchten, zink gluconaat (3.500 mg / l zink), Aromatische en eetlustopwekkende kruiden, producten van knollen en wortels, mangaan sulfaat (1.550 mg / L mangaan), dextrose, kaliumsorbaat, xanthaangom, Vitamine B6 (1.360 mg / L), biotine (1000 mg / L), calciumpantothenaat (980 mg / L).


Samenstelling
Liquid: Water, methyl sulfonyl methaan (MSM), dextrine, nutritioneel: dl-methionine (34000 mg), l-Lysine monohydrochloride (49000 mg), mangaansulfaat monohydraat E 5 (1550 mg mangaan), zinksulfaat monohydraat E 6 (3500 mg Zink), biotine (1000 mg), panthotheenzuur (980 mg), vitamine B6 (1360 mg), vitamine C-E300 (40000 mg), mariadistelzaden tinctuur (37,1 ml), kurkuma tinctuur (20,6 ml), bosbessen tinctuur (16,5 ml), gember tinctuur (16,5 ml), omichabessen tinctuur (16,5 ml), rozemarijn tinctuur (16,5 ml), zoethout tinctuur (12,3 ml), wilde marjolein tinctuur (3,3 ml), rozenbottel tinctuur (33 ml).

NAF ProFeet LIQUID

Beoordelingen ()
NAF ProFeet LIQUID.. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NAF ProFeet LIQUID..


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items