opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

NAF Go Sound 1ltr. MSM PLUS Kruiden voor paarden en pony's voor extra ondersteuning.

Artikelnr: 649
(Prijs excl. btw) 45,83
49,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

NAF Go Sound 1ltr.

 

Voor de totale ondersteing als uw paard/pony het echt nodig heeft, Go Sound is de natuurlijke manier om comfort te bieden aan oudere paarden of die extra ondersteuning nodig hebben.


Geformuleerd met natuurlijke ingrediënten bekend om hun comfort gevende kwaliteiten, Go Sound is veilig te gebruiken onder FEI regels en kan worden gevoerd aan alle paarden en pony's, met inbegrip van drachtige merries.


We weten allemaal over de voordelen van MSM op de mobiliteit van een paard, Go Sound heeft extra toevoegingen van:
GEMBER - Uit modern wetenschappelijk onderzoek blijkt dat gember verschillende therapeutische eigenschappen bezit waaronder een antioxidant effect, het vermogen om de vorming van inflammatoire verbindingen te remmen en een direct ontstekingsremmende werking.

 

KURKUMA - Een krachtig geneesmiddel dat lange tijd gebruikt werd in de Chinese en Indiase geneeswijzen als anti-ontstekingsmiddel tegen o.m. kneuzingen en koliek.


PAARDEBLOEM - Helpt bij het behoud van gezonde botten en huidverzorging. Paardenbloemen zijn rijk aan calcium, dat essentieel is voor de groei en sterkte van de botten, en zijn rijk aan antioxidanten zoals vitamine C en luteoline, waarbij de botten worden beschermd tegen leeftijd grelateerde beschadigingen. Deze onvermijdelijke schade is vaak te wijten aan vrije radicalen, en wordt vaak gezien als fragiele botten, zwakte en verminderde dichtheid.


ZWARTE PEPER - Zwarte peper heeft indrukwekkende antioxidant en antibacteriële werking aangetoond.


Een 1L fles is met 30 ml per dag voldoende voor ongeveer 33 dagen.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Toevoegen aan de dagelijkse voeding.
Start dosering (3-7 dagen): 60 - 100 ml per dag
Onderhoud: 30 ml per dag
Laag onderhoud: 20 ml per dag
Onderhoud niveaus kunnen worden aangepast aan het individuele paard/pony worden aangepast en zijn niet noodzakelijkerwijs gerelateerd aan het lichaamsgewicht.


Belangrijkste ingrediënten:
Water, Methyl sulfonyl methaan, kurkuma, gember, Danelion bladeren, Zwarte peper.

 

Bewaar op een koele, droge plaats.

Sluit de dop na gebruik.

Beoordelingen ()
NAF Go Sound 1ltr. MSM PLUS Kruiden voor paarden en pony's voor extra ondersteuning. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NAF Go Sound 1ltr. MSM PLUS Kruiden voor paarden en pony's voor extra ondersteuning.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: