opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Feliway Classic.Verdamper met feromonen voor een veilig gevoel bij uw kat.

Artikelnr: 839
(Prijs excl. btw) 14,01
16,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Feliway Classic.

 

Feliway is, mede door meer dan 25 bewezen klinische studies, de wereldleider op het gebied van het katten gedrag. Maar liefst 92% van de kattenbezitters is tevreden met het gebruik van Feliway. Feliway is de eerste productlijn ter wereld dat de positieve eigenschappen van natuurlijke feromonen gebruikt. 

Het feel-good feromoon in Feliway Classic kenmerkt zich doordat uw kat het als zijn/haar grondgebied zal gaan zien, waar het zich veilig zal voelen. Krassen, urinemarkeringen en ander stress-gerelateerd gedrag kan worden verminderd.

Feliway Friends met het sociale feromoon van de kattenmoeder verminderd spanningen en conflicten tussen samenwonende katten.

 

Feliway Classic, De bewezen verstuiver is terug! 

De synthetische replicatie van het welzijn feromoon F3, voorkomt conflicten in huishoudens met meerdere katten.

 

FELIWAY CLASSIC:

Verdamper 48ml.

Navulling 48ml.

 

Feliway® zorgt voor de kalmering van katten in stressvolle situaties en zorgt voor een extra vertrouwen. Voorbeelden van stressvolle situaties zijn bijvoorbeeld het transport van uw kat, een verhuizing, de herinrichting van uw meubelen of het toevoegingen van nieuwe meubelen in uw inrichting. In dit soort situaties kunt u het kunstmatige feromoon vrijlaten zodat uw kat meer vertrouwen in de situatie heeft en zich geborgen voelt. 
Feliway® is als spray of als verdamper voor in het stopcontact verkrijgbaar. 
In één van de klieren in de kind van uw kat wordt het omgevingsferomoon aangemaakt. Het handelt zich hierbij om een gezichtsferomoon van de F3-frachtie. Dit feromoon wordt onder andere gebruikt om muren en meubels als veilig te markeren. Bevindt zich uw kat echter in een stressvolle situatie, kan dit feromoon niet worden geproduceerd, waardoor uw kat bang of agressief zal worden. Deze ontevredenheid zal uw kat uiten door op verschillende plekken in uw huis te plassen of aan uw meubels te krabben. 
Feliway® is gemaakt om uw kat in dergelijke stressvolle situaties te kalmeren. De synthetische kopie van het feromoon vertelt uw kat dat ze veilig is.

 

Feliway® is verkrijgbaar als een verdamper. Deze kan in het stopcontact worden gestoken en zal geleidelijk aan het feromoon in de kamer spuiten. Wordt de verdamper in een kamer van 50-70 m² geplaatst, gaat deze ongeveer vier weken mee. 
Feliway® is ook als omgevingsspray verkrijgbaar. Deze kunt u gebruiken om op specifieke plekken, bijvoorbeeld waar uw kat vaak plast, te spuiten. 
Ook de transportspray kunt u ook de transportbox van uw kat omtoveren tot een veilige plek. De spray kunt u makkelijk in uw tas stoppen, waardoor u ook tussendoor uw kat een geborgen gevoel kunt bieden.

Beoordelingen ()
Feliway Classic.Verdamper met feromonen voor een veilig gevoel bij uw kat. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Feliway Classic.Verdamper met feromonen voor een veilig gevoel bij uw kat.