opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Green Tree Aromabrander Zeezout Love 180gr.

Artikelnr: 635

Natuurlijk zeezout voor de aromabrander met een infusie van essentiële oliën. 

(Prijs excl. btw) 3,51
4,25
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Green Tree Aromabrander Zeezout LOVE 180gr.

Zeezout is zo mooi, het is surrealistisch. Het is geen wonder dat zo'n krachtig element in gebieden wordt geoogst die op het paradijs lijken.

Zeezout is verjongend voor uw lichaam, adem het in in sauna's en het kan je hele ademhalingssysteem zuiveren, er in baden brengt het u mineralen en trekt gifstoffen weg....

En er zijn meer manieren om zeezout te gebruiken ... met name vanwege de  magnetische krachten die enkele van de stagnerende en muffe slechte energie vibes uit uw huis zuigen.

Als u uw huis en leven wilt zuiveren, kunnen de Aromabrander zeezouten helpen om veel verse ruimte te creëren.
 

Geur draagt bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb jij al een mooie aromabrander? Dan is het tijd om jouw favorieten te kiezen uit de heerlijke Green Tree salt geuren. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe intenser het moment wordt beleefd. Dit zeezout is bedoeld om te gebruiken in een aromabrander.
 

Green Tree symboliseert de reiziger die kostbare kostbaarheden van de natuur meeneemt die ze ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je terugvindt in de pure geur van Liefde.
 

Liefde
Laat de kronkels in je bestaan rechtzetten door jezelf open te stellen voor de overvloed aan liefde. Zeezout met de geur van liefde kan gemakkelijk worden omschreven als heerlijk fris en zoet. Een heerlijke geur om je huis te decoreren die de gemoedstoestand verzacht. Het maakt haar een aangename achtergrondgeur.
 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Vul de aromabrander met 1/2 theelepel zeezout. Steek het waxinelichtje aan en plaats het onder de aromahouder. Zodra het geparfumeerde zout verhit wordt, zal de aromatische geur opstijgen.

Beoordelingen ()
Green Tree Aromabrander Zeezout Love 180gr. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Green Tree Aromabrander Zeezout Love 180gr.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items