opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Biofood Zalmolie. Geconcentreerde zalmolie, voor een mooie glanzende vacht, een gezonde huid en soepele gewrichten.

(Prijs excl. btw) 4,83
5,85

Biofood Zalmolie

  • 250ml.
  • 500ml. (+ €5,84)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Biofood Zalmolie

Biofood Zalmolie is een aanvullend diervoeder dat over het droogvoer van je hond of kat gegoten kan worden. Doordat de zalmolie sterk geconcentreerd is, is deze zeer zuinig in gebruik. De zalmolie bevat omega 3-vetzuren die een bijdrage kunnen leveren aan een mooie glanzende vacht, een gezonde huid en soepele gewrichten.

Deze vloeibare zalmolie van Biofood is een koudgeperste olie van verse, duurzaam gevangen zalm. Dit product is geschikt voor honden en katten van alle rassen en leeftijden. Door dit vet over het droogvoer van de hond of kat te gieten worden de brokken een stuk smakelijker en zullen zelfs moeilijk etende dieren weer trek krijgen. Deze zalmolie is sterk geconcentreerd, waardoor dit product erg zuinig in gebruik is. Door de vetzuren in zalmolie wordt de voeding beter opgenomen en verteerd, waardoor minder ontlasting ontstaat. Tevens zorgt zalmolie voor gezonde hart en bloedvaten, soepele gewrichten, gezonde huid en glanzende vacht. De vetzuren in de olie zijn urineverzurend, waardoor de pH van de urine verlaagd wordt. Hiermee worden struvietkristallen bij de hond opgelost en wordt blaasgruis voorkomen. Honden met arthritis kunnen gebaat zijn bij deze olie, aangezien de omega-3-vetzuren helpen met het verminderen van deze klachten.

Biofood Zalmolie is een supplement dat je makkelijk over het voer van je hond of kat kunt gieten. Hierdoor worden de brokjes een stuk aantrekkelijker voor je dier. Daarnaast bevat de zalmolie omega 3-vetzuren die bij kunnen dragen aan een mooie vacht, een gezonde huid en soepele gewrichten. Doordat de olie sterk geconcentreerd is, is deze duurzaam in het gebruik. De zalmolie is geschikt voor honden en katten van alle leeftijden en rassen.


Dosering

  • Hond: 10ml per 20kg lichaamsgewicht (= 2 theelepels per dag)

  • Kat: 5ml (= 1 theelepel per dag)


Inhoud
flacon met pomp 250 of 500 ml


Samenstelling
100% zalmolie

Analytische bestandsdelen
Ruw Eiwit 1.1 %,
Ruw Vet 98.1 %,
Ruwe Celstof < 0.3 %,
Ruw As 0.1 %.
Natuurlijk conserveringsmiddel (rozemarijn E-392). Per 100g.
Dit product bevat: Omega-3 vetzuren 28,5 % rel., Omega-6 vetzuren 4,3 % rel. Energiewaarde 3.648 kJ/100 g.
 

BIOFOOD ZALMOLIE
 Biofood zalmolie 250ml. €    5,85

 Biofood zalmolie 500ml.

€  11,69

Beoordelingen ()
Biofood Zalmolie. Geconcentreerde zalmolie, voor een mooie glanzende vacht, een gezonde huid en soepele gewrichten. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Biofood Zalmolie. Geconcentreerde zalmolie, voor een mooie glanzende vacht, een gezonde huid en soepele gewrichten.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: