opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Biofood Schapenvet MINI 80st. In Knoflook, Zeewier & Zalm. - kopie

Artikelnr: R0300286zalm, R0300280knoflook, R0300282zeewier
(Prijs excl. btw) 4,50
5,45

Biofood Schapenvet MINNI

  • Knoflook
  • Zeewier
  • Zalm (+ €0,50)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Biofood Schapenvet MINI 80 stuks (265gr.)

KNOFLOOK
De schapenvetbonbons met knoflook van Biofood zijn niet alleen een heerlijke toevoeging aan de maaltijd voor de hond, maar ondersteunen ook de vacht, huid, weerstand en vertering. De bonbons zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, en ook voor honden die een dieet op basis van lamsvlees krijgen voor bijvoorbeeld een voedselallergie. Door het schapenvet wordt het slijmvlies in de maag en darmen beschermd, waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen en de vertering wordt bevorderd. Ook zorgt schapenvet voor het ondersteunen van het gezichtsvermogen, de luchtwegen, de opbouw van beenderen en een gezonde huid. De knoflook in de bonbons werkt tegen bacteriën, virussen en parasieten zoals teken, luizen, mijten of vlooien. Tevens wordt het immuunsysteem door de knoflook gestimuleerd en werkt het cholesterol- en bloeddrukverlagend.

Samenstelling:
Schapenvet (95%), knoflook (5%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A: 2000 IE/kg, Vitamine D3: < 300 IE/kg.

Analytische bestanddelen:
Ruw vet: 95%
Ruw eiwit: 1%
Ruwe as: 0,5%
Ruwe celstof: 1%
Vocht: 0,6%
Koolhydraten: 1,9%
--------------------------------------------------------------------
ZEEWIER
De schapenvetbonbons met zeewier van Biofood zijn niet alleen een heerlijke toevoeging aan de maaltijd voor de hond, maar ondersteunen ook de vacht, huid, weerstand en vertering. De bonbons zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, en ook voor honden die een dieet op basis van lamsvlees krijgen voor bijvoorbeeld een voedselallergie. Door het schapenvet wordt het slijmvlies in de maag en darmen beschermd, waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen en de vertering wordt bevorderd. Ook zorgt schapenvet voor het ondersteunen van het gezichtsvermogen, de luchtwegen, de opbouw van beenderen en een gezonde huid.

Samenstelling:
Schapenvet (95%), zeewier (7%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A: 2000 IE/kg, Vitamine D3: < 300 IE/kg.

Analytische bestanddelen:
Ruw vet: 93%
Ruw eiwit: 1%
Ruwe as: 2,5%
Ruwe celstof: 2%
Vocht: 0,7%
Koolhydraten: 0,8%
---------------------------------------------------------------
ZALM
De mini schapenvetbonbons met zalm van Biofood zijn niet alleen een heerlijke toevoeging aan de maaltijd voor de hond, maar ondersteunen ook de vacht, huid, hart en bloedvaten De bonbons zijn geschikt voor honden van kleine rassen en leeftijden. Deze variant helpt bij het ondersteunen van de mobiliteit en de gewrichten en is hierdoor ook zeer geschikt voor oudere honden.

Samenstelling:
Schapenvet (89%), zalmolie (11%).

Toevoegingsmiddelen (per kg):
Vit. A: 2.000 IE, vit. D3: < 300 IE, omega-3 vetzuren: 7%, omega-6 vetzuren: 34,7%, natuurlijk conserveermiddel (rozemarijn: E392).

Analytische bestanddelen:
Ruw vet: 88%
Ruw eiwit: 0,8%
Ruwe as: 0,1%
Ruwe celstof: 0,8%
Vocht: 0,9%
Koolhydraten: 9,4%.

Beoordelingen ()
Biofood Schapenvet MINI 80st. In Knoflook, Zeewier & Zalm. - kopie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Biofood Schapenvet MINI 80st. In Knoflook, Zeewier & Zalm. - kopie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: