opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Beaphar Zalmolie 430ml. Omega 3 (23%) en Omega 6 (6%) en is een goede bron van essentiële vetzuren als EPA en DHA. - kopie

(Prijs excl. btw) 7,23
8,75
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Beaphar Zalmolie 430ml.
 

Zalmolie is een smaakvol voedermiddel voor honden en katten. Zalmolie bevat de vetzuren Omega 3 (23%) en Omega 6 (6%) en is een goede bron van essentiële vetzuren als EPA en DHA. Zalmolie is goed voor hart- en bloedvaten. Het houdt gewrichten soepel, zorgt voor een goede conditie van huid en vacht en geeft energie. Zalmolie is met name geschikt voor honden die regelmatig grote inspanningen leveren (bv. reddingshonden, sporthonden, jachthonden) en katten met een actief buitenleven.

  • bevat de vetzuren Omega 3 en Omega 6;

  • een goede bron van essentiële vetzuren als EPA en DHA;

  • houdt gewrichten soepel;

  • zorgt voor een goede conditie van huid en vacht en geeft energie.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Schudden voor gebruik. Kleine honden en katten: 7,5 ml (1 eetlepel), Middelgrote honden: 10 ml, Grote honden: 15 ml. Doseren één keer per dag over de hoofdmaaltijd. Bij normaal gebruik kan Zalmolie geen overgewicht veroorzaken. Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn.


Analyse
Ruw vet 97%, antioxidanten.


Voedingswaarde:
9400Kcal/Kg.


Samenstelling / Werkzame stof
Zalmolie.

Beoordelingen ()
Beaphar Zalmolie 430ml. Omega 3 (23%) en Omega 6 (6%) en is een goede bron van essentiële vetzuren als EPA en DHA. - kopie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beaphar Zalmolie 430ml. Omega 3 (23%) en Omega 6 (6%) en is een goede bron van essentiële vetzuren als EPA en DHA. - kopie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: