opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Competition Sardienolie 250ml.

(Prijs excl. btw) 5,36
6,49
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Competition Sardienolie  250ml.
 

Voor Hond, Kat & Karpervissers
 

Sardienolie bevat een hoge concentratie aan omega 3 vetzuren. Omega 3 bestaat uit EPA en DHA. EPA is voor hart, aderen etc. DHA is goed voor het brein en algehele conditie van de hond/kat. Daarnaast zorgt deze voor een natuurlijk gezonde vacht en draagt bij aan het verbeteren van de huidconditie.
 

  • Goed voor het Hart.

  • Goed voor het brein en algehele conditie van de hond.

  • Helpt voor gezonde vacht en helpt huidconditie te verbeteren.

  • Goed voor de gewrichten.

  • Makkelijk te verdelen over het voer

  • Hond & Kat zijn er gek op.


 

Sardienolie bevat een hoge concentratie aan omega 3 vetzuren. Omega 3 bestaat uit EPA en DHA. EPA is voor hart, aderen etc. DHA is goed voor het brein en algehele conditie van de hond/kat. Daarnaast zorgt deze voor een natuurlijk gezonde vacht en draagt bij aan het verbeteren van de huidconditie.
 

DHA = 10%
EPA = 20%
Omega 3 = 31%

Verder zorgt de Sardienolie voor een goed immuunsysteem en soepelere gewrichten. Sardienolie is ook geschikt voor de kat. Makkelijk om over het voer te verdelen. Zowel honden als katten zijn er dol op!


Wat is sardienolie?

Sardineolie is een soort olie die wordt geoogst van kleine, haringachtige vissen die sardienes worden genoemd. De olie wordt veel gebruikt in de productie. Het heeft ook voedingsvoordelen, vergelijkbaar met de oliën van andere soorten vis, zoals zalm.
 

Uit voedingsoogpunt is sardienolie een van de rijkste bronnen van omega-3-vetzuren, naast zalmolie. Wetenschappers geloven dat deze vetzuren essentieel zijn voor de opname van calcium, wat een vereiste is voor sterke botten. Het helpt ook bij andere fysieke processen zoals bloedstolling, het doorgeven van zenuwimpulsen en eiwitstructurering.
 

Een ander gezondheidsvoordeel van de omega-3-vetzuren die zo rijk aan sardienolie worden aangetroffen, is de verlaging van de triglyceridenspiegels. Hoge triglycerideniveaus worden in verband gebracht met de opbouw van plaque in slagaders, wat de bloeddruk kan verhogen en het hart kan beschadigen. Artsen kunnen sardineolie niet beschouwen als een remedie tegen kanker, maar het is aangetoond dat de omega-3-vetzuren in de olie het risico op bepaalde soorten kanker verminderen.
 

Het extraheren van olie uit sardienes omvat hetzelfde basisproces als het extraheren van olie uit andere vissen. Werknemers snijden en koken de sardienes met stoom. Vervolgens centrifugeren ze de vis om de olie en het water te scheiden van het visvlees of het vismeel. Na de scheiding van de maaltijd en de vloeistof scheiden de arbeiders de olie en het water. De olie wordt vervolgens gezuiverd en als de olie bedoeld is voor consumptie, worden er voorafgaand aan het verpakken antioxidanten toegevoegd.
 

Dosering: 1x pompen = 2 ml.
Honden:
– tot 10 kg.= 2 ml.
– 10-30 kg.= 4 ml.
– 30-50 kg.= 8 ml. p/dag
 

Katten:
– 2 kg. = 2 ml.
– 2-5 kg. 4 ml.
– 5-8 kg.= max 6 ml. p/dag
 

Karpervissers:
Sardienolie is perfect om door grondvoer te mengen of een spodmix mee aan te maken. Daarnaast is dit product geschikt om boilies, pellets of partikels in te soaken. De karpers zijn gek op deze vette olie en zullen de attractie van een grote afstand al opmerken.
Sardienolie is uitermate geschikt voor verticale attractie. Omdat deze vettige vloeistof lichter is dan water, trekt het naar de bovenste waterlagen. Deze olie heeft een sterke visgeur en is ook perfect in de winter te gebruiken. Overigens is sardienolie PVA vriendelijk.

Sardienolie kan perfect gecombineerd worden met grondvoer, partikels, boilies en pellets

Goed schudden voor gebruik!
Dosering zijn richtlijnen. Over doseren wordt niet geadviseerd.

Er wordt aangeraden de sardienolie op een koele/donkere plek te bewaren.

Beoordelingen ()
Competition Sardienolie 250ml. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Competition Sardienolie 250ml.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items