opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Emax Tick Off Vlooien- en Tekenband 75cm./ vanaf 25 kilo.

(Prijs excl. btw) 12,52
15,15
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Emax Tick Off Vlooien-en tekenband 75cm. / vanaf 25kg
 

  • Tegen vlooien, teken, zandvliegen en muggen

  • Werkt langdurig: 6 maanden

  • Voorkomt bloedzuigen door zandvliegen en muggen


De Tick Off Vlooien- en Tekenband is een speciale halsband die jouw hond tot 6 maanden beschermt tegen vlooien, teken, zandvliegen en muggen. Zo hoef je jouw hond niet meer elke maand te behandelen met een pipetje, maar is jouw viervoeter tot 6 maanden beschermd tegen vervelende parasieten!


Waar werkt het tegen?

De Tick Off Vlooien- en Tekenband werkt langdurig tegen vlooien en teken bij honden. Daarnaast voorkomt het bloedzuigen door zandvliegen en muggen. Deze handige halsband werkt daarmee preventief tegen ziektes die overgebracht kunnen worden, waaronder de bekende ziekte leishmania. Deze ziekte komt veel in het Middellandse Zee-gebied voor en wordt door zandvliegen overgebracht.


Werkingsduur:

• Tot 4 maanden tegen vlooien

• Tot 6 maanden tegen teken

• Tot 5 maanden tegen zandvliegen

• Tot 6 maanden tegen steekmuggen


Voor wie is deze band geschikt?

Voor alle honden vanaf 7 weken oud. Er zijn 2 maten beschikbaar:

• Een band voor honden tot 25 kg (halsband van 60 cm)

• Een band voor honden vanaf 25 kg (halsband van 75 cm).

Je kunt deze band eenvoudig op maat knippen, zodat hij precies past om de nekomtrek van jouw hond!


Let op: de werkzame stof Deltamethrine is giftig voor katten. Hierdoor mag dit product niet gebruikt worden bij katten.


Hoe werkt de Tick Off Vlooien- en Tekenband?

In deze halsband zit de werkzame stof Deltamethrine. Door wrijving van de band over de huid van jouw hond, komt er constant een actieve stof vrij. Deze stof verspreidt zich over de vacht en het vettige laagje dat de huid bedekt Het maakt hierbij niet uit of jouw hond langharig of kortharig is. Als parasieten zoals teken en vlooien in aanraking komen met deze werkzame stof, raken ze verlamd en vervolgens sterven ze. De werking is non-systemisch, dat wil zegen dat de werkzame stof niet in de bloedbaan van de hond terecht komt.


Zo doe je de band om

Verwijder de halsband uit de verpakking en verwijder de comfort strip. Bevestig de halsband rond de nek van je hond zonder hem te strak te trekken. Houd een afstand van 2 vingers tussen de halsband en de nek. Haal het einde door de gesp en knip de resterende band af op 5 cm van de gesp.


Anti-wurg veiligheid

Deze halsband is ontworpen met een veilig afsluitmechanisme (anti-wurg veiligheid). Mocht je hond vast komen te zitten met de halsband, is de eigen kracht van de hond voldoende om de halsband te verwijden zodat jouw viervoeter zichzelf snel los kan maken.


Langdurige bescherming

Vergeet je regelmatig om jouw hond te behandelen tegen vlooien en teken? Dan is de Tick Off Vlooien- en Tekenband het ideale product voor jou! Deze band heeft een langdurige werking; het beschermt jouw hond tot 4 maanden tegen vlooien en tot 6 maanden tegen teken. Daarnaast heeft de band een afwerende werking tegen.


Handig voor op vakantie

Dit is een ideaal product voor als je hond meegaat op vakantie, omdat het product voor langere tijd werkt. Zo hoef je dus niet constant bij te houden wanneer je jouw hond moet behandelen met een pipetje! Daarnaast heeft de band een afwerende werking tegen zandvliegen en muggen, deze parasieten komen veel voor in het Middellandse Zee-gebied. Zandvliegen kunnen de ziekte leishmania veroorzaken bij honden.

Beoordelingen ()
Emax Tick Off Vlooien- en Tekenband 75cm./ vanaf 25 kilo. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Emax Tick Off Vlooien- en Tekenband 75cm./ vanaf 25 kilo.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: