opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Easypill Hond. Voor het makkelijk toedienen van medicijnen.

Artikelnr: 701
(Prijs excl. btw) 2,55
3,09
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Easypill Hond.

 

Met de Easypill voor de hond maakt u het geven van een tablet/medicijn een stuk gemakkelijker! Uw hond ziet en ruikt het medicijn (tabletje) niet meer en zal de Easypill graag eten als 'snoepje'.

 

Easypill Hond 1 sachets voor ca. 10 toedieningen.

 

Een tabletje/medicijn geven wordt eenvoudig met Easypill

Voor veel mensen met een hond of kat is het een bekend probleem: het geven van een tablet. Door de vorm en/of smaak weigeren veel dieren een tablet op te eten of door te slikken. Een pillenschieter kan uitkomst bieden, maar er is nu ook iets nieuws: Easypill. Dit is een kneedbare, deegachtige substantie waarmee u de vorm en smaak van een tablet kunt maskeren. Door Easpill om een tablet heen te kneden alvorens u het aan uw hond of kat geeft, vergroot u de kans dat uw dier de tablet in de bek wil nemen en doorslikt.

 

Eenvoudig te verdelen en portioneren

Easypill is zacht en kneedbaar. Hierdoor kunt u het eenvoudig verdelen en portioneren naar gelang de grootte van uw dier. Eventuele restanten kunt u weer samenkneden en bewaren.

Een zakje van 20 gram voor bevat één reepje waar u steeds een stukje vanaf kunt halen.

 

Als u Easypill bij kamertemperatuur in het zakje bewaart is het maximaal 3 maanden houdbaar. Restanten kunt u ook als snoepje aan uw hond geven, hierdoor went de hond aan de smaak en wordt het geven van pillen in de toekomst nog gemakkelijker. In het enkele geval dat een homd Easypill niet wil eten, kunt u de kat aan de smaak laten wennen door enkele dagen 1-2 stukjes Easypill als snoepje in de voerbak te leggen.

 

Varianten

U kunt Easypill per zakje bestellen maar ook per voordeelbox. De voordeelbox voor de hond bevat 20 afzonderlijk verpakte Easypills. Vettinov, de producent van Easypill, geeft aan dat 1 zakje voor de hond volstaat voor ongeveer 20 toedieningen. Easypill hond is welliswaar speciaal voor de hond samengesteld, maar u kunt Easypill hond ook bij andere vleeseters gebruiken zoals bijvoorbeeld fretten.

 

Samenstelling:

Pluimveemeel, glucosestroop, water, guarmeel, dierlijke vetten, voorgegelatineerd tarwezetmeel, tarwegluten, CE goedgekeurde antioxidanten, smaakversterker, conserveermiddelen, kleurstoffen.

 

Op YouTube staat een video waarin het gebruik van Easypill wordt gedemonstreerd.

Om het toedienen van een tablet aan een kat te vergemakkelijken is er Easypill voor de kat.

 

De voordelen van Easypill voor u op een rij:

? Zeer smakelijke samenstelling met uitstekende acceptatie
? Individueel verpakt 
? Eenvoudig kneedbaar
? Maskeert de smaak en vorm van de toe te dienen tablet
? Easypill is eenvoudig aan te passen aan grootte van de tablet
? Restanten Easypill samen te kneden en opnieuw te gebruiken voor een volgende tablet
? Bruikbaar voor hond, kat en andere vleeseters zoals bijv. fretten

Beoordelingen ()
Easypill Hond. Voor het makkelijk toedienen van medicijnen. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Easypill Hond. Voor het makkelijk toedienen van medicijnen.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: