opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Busy Buddy® Tug-a-Jug Med/Large. Voor honden vanaf 18 kilo.

Artikelnr: 740
(Prijs excl. btw) 15,95
15,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Busy Buddy® Tug-a-Jug Med/Large

 

Voor honden vanaf 18 kilo.

 

Ons Busy Buddy®-speelgoed is ontworpen voor een langer durende speeltijd! Elk speeltje is ontwikkeld met een andere en unieke kauwervaring in gedachten en helpt vernielend kauwgedrag om te vormen tot een positief spel. 

Tug-a-Jug™ 
Dit speeltje is aantrekkelijk voor meerdere zintuigen zodat honden geïnteresseerd en gemotiveerd blijven om te spelen. Gebruik de Tug-a-Jug om mee te spelen, commando's te leren of maaltijden te voeren. Als het speeltje gekanteld en gerold wordt of als er aan gerukt wordt, deelt het traktaties uit. Verkrijgbaar in de maten XS, S en ML.

 

De Busy Buddy Tug-a-Jug is uitdagend en interactief speelgoed voor honden. Het speelgoed kan gevuld worden met droogvoer of andere snacks.

De Tug-a-Jug prikkelt drie zintuigen van de hond: ruiken, zien en horen. Het speelgoed is doorzichtig waardoor de hond het voer of de snacks in de Tug-a-Jug kan zien en te pakken wilt krijgen. Daarnaast is het speelgoed aan de bovenkant open waardoor de geur van het voer of de snacks vrij komt en de hond deze ruikt. Wanneer de hond de fles te pakken heeft zullen de brokjes of de snacks gaan rammelen en wordt het gehoor van de hond geprikkeld.

Om het voer of de snacks uit het speelgoed te krijgen kan de hond het speelgoed ronddraaien aan het touw trekken, kantelen of bijvoorbeeld rollen.

 

Maattabel

Toy Size

  Grootte van de hond

Extra Small

  4.5 kilo 

Small

  4.5 - 18 kilo 

Medium/Large

  18 kilo + 

Beoordelingen ()
Busy Buddy® Tug-a-Jug Med/Large. Voor honden vanaf 18 kilo. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Busy Buddy® Tug-a-Jug Med/Large. Voor honden vanaf 18 kilo.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: