opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Nobby Luiers voor Reuen 12st. Luiers voor reuen, in 3 maten.

Artikelnr: 648-1
(Prijs excl. btw) 8,45
8,45
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Nobby Luiers voor Reuen 12st.  

 NOBBY LUIERS 

 VOOR HONDEN  

 Prijs per pak & stuk    
12x S/M  € 8.45 / € 0.70
36x S/M  € 7.95 / € 0.66
12x M/L  € 11.45 / € 0.95
36x M/L  € 10.95 / € 0.91
12x L/XL  € 12.49 / € 1.04
36x L/XL  € 11.95 / € 0.99

 

Deze wegwerpluiers zijn speciaal voor reuen. De luier is te gebruiken bij incontinentie, chronische ontstekingen van het geslachtsorgaan, bij ongecontroleerd dekgedrag en op reis. 

 

Er kunnen verschillende problemen optreden in de loop van een hondenleven, die het gebruik van een luier noodzakelijk maken. Incontinentie, of gewoon nog niet zindelijk, het resultaat is een voortdurende verontreiniging van de woning en het hondenbed. Daarvoor biedt de Nobby hondenluier een hygiënische en makkelijke oplossing.

 

De Nobby hondenluier is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, passend voor iedere hond van iedere leeftijd: het kan voor niet zindelijke puppy's, nerveuze of incontinente honden worden gebruikt. Urine en/of druppels bloed worden door de hondenluier opgevangen en direct door de extra absorberende gel opgenomen, zodat de luier binnen enkele seconden weer droog is en ontstekingen geen kans hebben.

 

De Nobby hondenluier kan verder gebruikt worden na een operatie of bij een wond in genitaal- of anusbereik. De luier voorkomt vuil of bacteriën in de wond en verhindert dat uw hond aan de wond krabt of likt.

De wegwerpluiers zijn net zo makkelijk als een babyluier om te doen. Plaats de hond direct voor u, doe de luier van achteren om en sluit deze rond de buik van de hond. Door een extra opening voor de staart blijft de luier perfect op zijn plaats zitten en zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Is de luier vuil, dan gewoon verwisselen en de gebruikte luier bij het normale huisvuil weggooien.

Door de sterke absorptie van de luier is niet direct ieder druppeltje urine, bloed of ontlasting in de luier te zien en kunt u zich zonder bezwaar in het openbaar bevinden met uw hond.

 

Nobby hondenluier :

  • wegwerpluiers

  • verkrijgbaar in 4 maten

  • 12 stuks per pak

  • geadviseerd voor niet zindelijke puppy's, nerveuze en incontinente honden

  • extra droog door absorberende gel

  • weg te gooien bij het normale huisvuil

Beoordelingen ()
Nobby Luiers voor Reuen 12st. Luiers voor reuen, in 3 maten. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nobby Luiers voor Reuen 12st. Luiers voor reuen, in 3 maten.