opc_loader

Wensenlijst

Zoutlamp PAARS Iran. Zeldzaam paars zout, Zuivere luchtkwaliteit en sfeer in huis.

Artikelnr: 231
(Prijs excl. btw) 123,93
149,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Zoutlamp PAARS Iran 3 kilo

 

Zeldzame en Natuurlijke Paarse Zout Lampen

 

Zoutlampen worden steeds populairder over de hele wereld, niet alleen voor hun mooie licht en de verscheidenheid van kleur, maarook  voor de echte, natuurlijke voordelen die ze kunnen brengen aan de luchtkwaliteit binnenshuis.
Er komt ook steeds meer bewijs, zowel anekdotisch en wetenschappelijk bewijsbaar, dat het milieu dat een warme zout lamp creëert opmerkelijke holistische en homeopathische hulp kan bieden aan de menselijke gezondheid en welzijn; meest in het bijzonder zou zijn mensen met astma en luchtweg allergie.
Het scala van mogelijke positieve effecten reikt veel verder dan deze, en lijken te worden bepaald door zowel het individu als de bestaande omgeving waar een lamp wordt geplaatst.

 

Persian salt mine wall with purple and white strataPerzische zoutmijn muur

met paarse en witte lagen

Echte Perzische zout lampen zijn gemaakt van zeer zeldzame paarse zoutkristallen gewonnen op slechts één plaats in Iran.
De blauwe en paarse zout aders in deze mijn zijn dun, vooral in vergelijking met de zoutmijnen te vinden in de Himalaya van Pakistan.
Gelaagd rond de paars/blauwe aders zijn lagen van wit zout, variërend van helder kwarts tot crème van kleur.
Zout met blauwe en paarse kleur is niet uniek voor Iran, het komt voor in verschillende plaatsen in de wereld ; maar door de zuiverheid, doorschijnende tinten van paars en vaste kristallisatie van dit Iran zout is het uniek en perfect voor zout lampen.

 

Beoordelingen ()
Zoutlamp PAARS Iran. Zeldzaam paars zout, Zuivere luchtkwaliteit en sfeer in huis. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zoutlamp PAARS Iran. Zeldzaam paars zout, Zuivere luchtkwaliteit en sfeer in huis.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: