opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Bayer Quick Bayt Spray 250gr. Ter bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen en opslagplaatsen.

Item No.: 577-1
(Price excluding VAT) 39,63
47,95
Add to wishlist
Description

Bayer Quick Bayt Spray 250gr.

 

Quick Bayt spray is een zeer aantrekkelijk wateroplosbaar granulaat op basis van imidacloprid (10% w/w). Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen en opslagplaatsen, met dien verstande dat het middel maximaal 5 keer per jaar mag worden toegepast. De spray is direct na toepassing al effectief; de eerste dode vliegen zijn al na enkele minuten zichtbaar. Quick Bayt spray kan in elke stal in aanwezigheid van dieren worden toegepast, zolang er geen direct contact is met de spray. Het middel is kleurloos, waardoor Quick Bayt spray praktisch onzichtbaar is na het aanbrengen. Daardoor blijft de stal schoon.

 

Quick Bayt spray aanbrengen onder lage druk en grove druppel. Meng 250 gram van het product met 2 liter water. Het middel hoeft alleen aangebracht te worden op de bekende “rust”plaatsen van vliegen, zoals raamkozijnen, balken en leidingen.

 

Quick Bayt WG is een innovatief strijkmiddel, dat vliegen optimaal bestrijdt. De eerste dode vliegen zijn al na enkele minuten zichtbaar! Quick Bayt WG kan in elke stal in aanwezigheid van dieren worden toegepast, mits er geen direct contact is met het middel. Met een verfkwast wordt de oplossing als strepen of stippen aangebracht op panelen van hout, karton of stof, die dan worden opgehangen of bevestigd op plaatsen waar veel vliegen zitten. Dat kan op muren zijn, op pilaren en om vensters of op andere plekken. De behandelde panelen moeten worden verdeeld over de stal waarbij ongeveer 2 m² voldoende is voor een vloeroppervlak van 100 m². 
 
Voordelen 

• Snel en lang werkzaam
• Gemakkelijk aan te brengen 
• Toepasbaar in aanwezigheid van dieren


Toepassingsgebieden
Quick Bayt WG wordt ingezet ter bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen en opslagplaatsen.
 
Dosering
250 gr Quick Bayt WG vermengen met maximaal 200 ml warm water voor een vloeroppervlak van 100 m2.

Werkzame stof: Imidacloprid 10%. 
Toelatingsnummer: NL-0017633-000
 
Gebruik
Gebruik Quick Bayt spray veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Zie voor toepassing en gebruik het Wettelijk Gebruiksvoorschrift / Gebruiksaanwijzing.

 

 

Reviews ()
Bayer Quick Bayt Spray 250gr. Ter bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen en opslagplaatsen. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Bayer Quick Bayt Spray 250gr. Ter bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen en opslagplaatsen.


Matching Products For:

Alternative Products For: