opc_loader

Wishlist

Promotion
Review
No Reviews

Navilam. Bij Hoefkatrol, hoefbevangenheid, peesproblemen, hoefontstekingen.

Item No.: 105-320
(Price excluding VAT) 32,93
35,89
Add to wishlist
Description

Navilam

 

Geen Bloed - Geen Hoef - Geen Paard.

 

Vloeibaar Voedingssupplement specifiek voor de doorbloeding naar het Hoefbeen, Hoefkatrol/straalbeen, de onderbenen & de hoeven.
In het bijzonder geschikt voor paarden met én aanleg tot Pees problemen, Laminites, Hoefkatrol etc.


WAAROM NAVILAM ?
De onderbenen en hoeven hebben aanleg voor vele aandoeningen, speciaal het hoefbeen en hoefkatrol vormen in de meeste gevallen het probleem.
Sommige been/hoef aandoeningen zorgen voor ( langdurige ) kreupelheid en kunnen levensbedreigend zijn.
Er zijn vele gevarieerde oorzaken van deze problemen, maar het onderhoud en de conditie van deze plekken is van cruciaal belang.
Het herstel kan voorhet paard zeer pijnlijk zijn en een lang duren, dit komtondermeer door de verminderde bloedtoevoer naar de aandoening door de ontsteking of beklemming van aderen.
Gelet op de afstand wat bloed moet afleggen na doorhet hart `uitgepompt` te zijn, is zelfs in een fit, gezond paard/pony de bloedtoevoer naar de onderbenen gelimiteerd.
Het onderhoud van de bloedtoevoer naar de benen is - niet alleen om ontstekingen te reduceren - van vitaal belang.


WANNEER WORDT NAVILAM GEBRUIKT ?
NAVILAM wordt gebruikt bij paarden met aandoeningen aan de onderbenenen hoeven waar een goede bloedtoevoer belangrijk is.
Bij paarden met bijv. hoefkatrol, hoefbevangenheid (laminites) of een hoefontsteking kan het gebruik van NAVILAM zeer nuttig zijn.
NAVILAM bevat geen verboden middelen.


WAT ZIT ER IN NAVILAM ?
De formule is gebaseerd op twee veelbetekenende planten, de Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) en de Engelse Meidoorn (Crataegus oxyacantha).
NAVILAM helpt om het lichaams natuurlijke helingsproces - specifiek in de onderbenen en de hoeven - te onderhouden.
NAVILAM kan - vooral als paarden aanleg hebben voor hoefbevangenheid of hoefkatrol problemen - op regelmatige basis worden gebruikt.


WAT IS EN WAT DOET DUIVELSKLAUW ?
Duivelsklauw komt voor in Zuid Afrika en Namibië, de voordelen van deze plant zijn al eeuwen bekend.
De plant werkt ontstekingsremmend, mild pijnstillend en is specifiek effectief om gezonde gewrichten en weefsel op 100% wijze te onderhouden.
De Duivelsklauw in NAVILAM is het welbekende NoBute dat al sinds 1996 in Nederland verkrijgbaar is en gebruikt wordt als NATUURLIJK alternatief voor `bute` (fenylbutazone).


WAT IS EN WAT DOET DE MEIDOORN ?
De Meidoorn diende de mens al in de prehistorie, dit werd aangetoond door zaden die men in de Meidoorn kan een hoge leeftijd bereiken - soms 500 jaar - en hiervan worden de vruchten gebruikt.
De Meidoorn staat bekend om zijn tonische werking voor het hart dat helpt om de bloeddruk en bloedcirculatie te onderhouden.
Meidoorn helpt ook om de bloedvaten te versterken en te verwijden en het is deze werking die in het bijzonder belangrijk is voor paarden met aanleg tot hoefbevangenheid en hoefkatrol om de staat van het beenwerk te onderhouden.


AANBEVOLEN DOSERING:
Pony`s met een stokmaat tot 145 cm. 20 ml. per dag.
Pony`s & paarden met een stokmaat vanaf 145 cm. en groter 40 ml. per dag.


OMDAT MEIDOORN WERKT ALS EEN NATUURLIJKE VERWIJDER VAN DE BLOEDVATEN, MOET ER WORDEN OPGEPAST MET PAARDEN DIE GEVOELIG ZIJN VOOR BLOEDNEUZEN.
NAVILAM MAG NIET AAN DRAGENDE MERRIES WORDEN GEGEVEN.

 

NAVILAM is verkrijgbaar in:

1 Ltr.

3x 1 Ltr.

5 Ltr.


NAVILAM van Equine Health & Herbal.

 

Reviews ()
Navilam. Bij Hoefkatrol, hoefbevangenheid, peesproblemen, hoefontstekingen. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Navilam. Bij Hoefkatrol, hoefbevangenheid, peesproblemen, hoefontstekingen.


Matching Products For:

Alternative Products For: