opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Puur SME Lotion 500ml. Vernevelbare lotion ter verzorging en verzachting van de huid bij schuren.

Item No.: 680
(Price excluding VAT) 21,45
25,95
Add to wishlist
Description

Puur SME Lotion 500ml.

 

Schuurt uw paard zijn staart en manen?

Dan geeft deze homeopathische Puur SME Lotion verlichteng, werkt verzorgend op de huid en zorgt dat haren niet afbreken.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags: 

De aangedane plekken licht insprayen of met een spons aanbrengen. Bij een stabiele verbetering afbouwen naar 1 x daags of om de dag, totdat de plekken genezen zijn en het paard niet meer schuurt.

Let op

  • Zeer goed schudden voor gebruik

  • Contact met de ogen vermijden.

  • Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.

  • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

 

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bewaren 
Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket. Buiten bereik van kinderen houden.

Let op
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Bijwerkingen 
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen..

Samenstelling
Een extract van Artemisia abrotanum, Artemisia absinthium, Calendula officinalis, Caryophyllus aromaticus, Citrus paradisi, Curcuma xanthorrhiza, Hypericum perforatum, Juglans Regia, Salvia officinalis, Thymus vulgaris, Trigonella foenum-graecum en Viscum album. Benzylbenzoaat, Natriumcaprylaat en Zwavelbloem. Basislotion.

Reviews ()
Puur SME Lotion 500ml. Vernevelbare lotion ter verzorging en verzachting van de huid bij schuren. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Puur SME Lotion 500ml. Vernevelbare lotion ter verzorging en verzachting van de huid bij schuren.


Matching Products For:

Alternative Products For: