opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Espree Paw Wipes 50st. Voor schone pootjes en nagels.

Item No.: 875
(Price excluding VAT) 11,53
13,95
Add to wishlist
Description

Espree Paw Wipes 50st.

 

Dé vochtige doekjes om de pootjes goed te reinigen! Juist na een wandeling door het bos met modder en takjes of na een lange strandwandeling.

 

 

Ideaal om de pootjes schoon te maken, bij vieze pootjes na een bos- of strandwandeling. Natte doekjes die gegarandeerd veilig zijn voor alle huid- en vachttypen en pups en kittens.

 

Espree Paw Wipes schoonmaakdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de poten. De doekjes zijn samengesteld uit natuurlijke en hypoallergenen ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.

 

Espree heeft een uitgebreide verzorgingslijn op basis van Aloë Vera in combinatie met natuurlijke oliën, bloemen- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen. De producten van Espree zijn dierproefvrij, veilig in gebruik en boven alles vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen.

 

Espree Paw Wipes

Espree heeft haar verzorgingslijn uitgebreid met schoonmaakdoekjes geschikt voor honden. Paw schoonmaakdoekjes van Espree zijn samengesteld met hypoallergenen en natuurlijke ingrediënten om mild te reinigen en te verfrissen. De doekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de poten. Daarnaast zijn de doekjes geschikt voor de gevoelige huid. Deze schoonmaakdoekjes laten een heerlijke frisse geur achter. Tevens veilig te gebruiken bij drachtige en zogende honden. Deze schoonmaakdoekjes laten een frisse geur achter.

 

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Veeg de pootjes en teentjes met een doekje schoon. Afspoelen is niet nodig. Handig om bij de hand te hebben voor bijvoorbeeld bij de voordeur of in de auto.

 

Inhoud 50 st.

 

Samenstelling

Organische aloë vera, jojoba.

Reviews ()
Espree Paw Wipes 50st. Voor schone pootjes en nagels. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Espree Paw Wipes 50st. Voor schone pootjes en nagels.


Matching Products For:

Alternative Products For: