opc_loader

Wishlist

Green Tree Geurkaars 400gr. Heerlijke geurkaars in glas, 6 verschillende geuren.

Item No.: 857
(Price excluding VAT) 11,98
14,49
Add to wishlist
Description

Green Tree Geurkaars 400gr.

 

De geurkaars zit in een luxe glas waardoor het past in elk interieur.

Green Tree geurkaarsen zijn gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat zorgt voor een heerlijke langdurige geursensatie. 


Inhoud 400 gram
Branduren 82

 

  1. CINNAMON SPICE - Geurkaars Cinnamon Spice heeft de warme geur van kaneel en diverse kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten lijkt deze geurkaars elke keer iets anders te geuren. 

  2. FIG & HERBS - Geurkaars Fig & Herbs is zoet van honing en vriendelijk van aard met een kruidige noot. De herinnering aan de geur van Fig & Herbs die je op een zomeravond verrast is uniek en onvergetelijk. 

  3. FRENCH LAVENDER - Geurkaars French Lavender is een frisse zachte geur van lavendel en zorgt voor een rustgevende sfeer in huis. 

  4. FRESH LINNEN - Geurkaars Fresh Linen is een heerlijk frisse geur, vol en verfrissend van karakter. Fresh Linen geeft je een gevoel van fijn thuiskomen en maakt je iedere keer weer blij.

  5. LIME ZEST - Geurkaars Lime Zest is een fruitige en zoete geur die tussen citroen en mandarijn inzit. De ideale geurkaars voor de warme zomeravond. 

  6. ROSE VANILLA - Geurkaars Rose Vanilla is een liefdevolle zoete geur en brengt kalmte en harmonie in huis. 

 

Reviews ()
Green Tree Geurkaars 400gr. Heerlijke geurkaars in glas, 6 verschillende geuren. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Green Tree Geurkaars 400gr. Heerlijke geurkaars in glas, 6 verschillende geuren.


Matching Products For:

Alternative Products For: